Szőlőmagolaj

Szőlőmagolaj

Leírás

A kékszőlő magjának préselésével nyert, halvány színű, szőlő illatú, semleges ízű, tiszta olaj. E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban gazdag. A többi olajhoz viszonyított, relatív magas égéspontja miatt (216 °C) különösen alkalmas magas hőfokon való sütéshez.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Gyári kiszerelésben, sötét, hűvös helyen.

100g Szőlőmagolaj

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

95.6 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm szőlőmagolaj?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok

E vitamin

28.8 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

9.6 g

egyszeresen telített zsírsav

16.1 g

többszörösen telített zsírsav

69.9 g

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

E vitamin

28.8 mg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!