r
Nosalty Logó

Csőben sült bolognai spaghetti vörösborral

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Csőben sült bolognai spaghetti vörösborral
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1112 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2223 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 146 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.8 g

Zsír

  • Összesen
    39.2 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2416.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    140 mg
  • Kálcium
    399 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    887 mg
  • Nátrium
    812 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.6 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    516.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    368 micro
  • Kolin:
    185 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    162 micro
  • β-karotin
    810 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5091 micro
  • Lut-zea
    332 micro
Összesen 1112 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    123.6 g

Zsír

  • Összesen
    78.3 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    220 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4833.4 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    281 mg
  • Kálcium
    798 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    314 mg
  • Foszfor
    1773 mg
  • Nátrium
    1623 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    237.2 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1033.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    256 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    737 micro
  • Kolin:
    369 mg
  • Retinol - A vitamin:
    106 micro
  • α-karotin
    323 micro
  • β-karotin
    1621 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    10183 micro
  • Lut-zea
    663 micro
Összesen 2223 kcal
  • 8% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    666 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 146 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni.
  2. A hagymákat aprítjuk, a gombát, paprikákat és a paradicsomot daraboljuk.
  3. Egy serpenyőben elkészítjük a ragut. Olajon megdinszteljük a hagymákat, hozzáadjuk a gombát, fűszerezzük. A felét kivesszük, félretesszük.
  4. Majd hozzáadjuk a húst és a darabolt bacont, amikor a hús már fehér, s a bacon is megsült, belerakjuk a paprikát, paradicsomot, utánfűszerezzük, beleöntjük a chiliszószt és a vörösbort.
  5. Lereszeljük a sajtot.
  6. Amikor a tészta már al dente megfőtt, leszűrjük, és a raguhoz keverjük.
  7. A tésztát áttesszük egy szögletes tűzálló edénybe, s berakjuk a 180 C fokra előmelegített sütőbe 15 percre.
  8. Tálaláskor négyzetesen felszeleteljük. Két darabot egy tányérra helyezünk, rakunk rá és mellé gombát, olívabogyót, koktélparadicsomot. Locsolunk rá és a tányérra ketchupot, szórunk rá sajtot.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 950
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Kedvelem az olasz tésztákat, a Spaghetti Bolognese az egyik kedvenc. Sajnos a bazsalikom nem bírta a törődést, így szárított bazsalikomot kellett használnom, s elmaradt egy szép csúcs is a díszítésnél.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...