31 étel, amit júliusban el kell készítened

Ahogy megyünk bele a nyárba, egyre nagyobb a zöldség- és gyümölcskínálat, mi pedig egyre boldogabbak vagyunk, hogy friss, ízes alapanyagok kerülnek tányérainkra!

  1. 1.

    Pirított csirkemáj grillezett lecsóval

  2. 2.

    Tonkababos-csokoládés pite málnával

  3. 3.

    Beer Can Bacon Burgers

  4. 4.

    Túrós pite sárgabarackkal

  5. 5.

    Sültparadicsom-krémleves

  6. 6.

    Panzanella szardellával

  7. 7.

    Joghurtos barackhab

  8. 8.

    Nagyon sajtos cukkinis quesadilla

  9. 9.

    Omlós szűzérmék lecsóágyon, pirított burgonyakarikákkal

  10. 10.

    Lecsóágyon sült töltött paprika

  11. 11.

    Citromos-zöldfűszeres csirkenyársak

  12. 12.

    Sárgabarackos tejberizsparfé

  13. 13.

    Dupla sajtos rizottó rukkolával, szárított paradicsommal

  14. 14.

    Egyszerű sültbarack-krémleves

  15. 15.

    Sonkás körtesaláta málnavelővel

  16. 16.

    Őszibarackos szelet

  17. 17.

    Málnás túróhab

  18. 18.

    Répagnocchi zsályás zöldborsóval

  19. 19.

    Nyári babfőzelék kovászos uborkával

  20. 20.

    Őszibarackos jeges tea

  21. 21.

    Hideg tökleves

  22. 22.

    Cukkinichips

  23. 23.

    Áfonyás sajttorta Szofika konyhájából

  24. 24.

    Csokoládés pavlova piros bogyós gyümölcsökkel

  25. 25.

    Görögdinnyetorta

  26. 26.

    Krumplisaláta kovászos uborkával

  27. 27.

    Sajtos-cukkinis tortellini

  28. 28.

    Hűsítő dinnyés-sajtos falatkák

  29. 29.

    Peach Melba pohárdesszert

  30. 30.

    Csevapcsicsa házi lepénnyel és ajvárral

  31. 31.

    Sárgabarack-nektarin lekvár

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek