"Vad talján" hidegtál
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Friedrich Antal
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 11% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 7% Zsír
A hidegtálhoz
-
10g prosciutto25 kcal
-
10g serrano sonka14 kcal
-
20g sonka28 kcal
-
20g mortadella62 kcal
-
10g szalámi49 kcal
-
20g olajbogyó23 kcal
-
20g mozzarella60 kcal
-
10g koktélparadicsom2 kcal
-
10g marinált paprika3 kcal
-
10g parmezán sajt39 kcal
-
50g sárgadinnye9 kcal
-
20g szőlő13 kcal
-
10g füge7 kcal
-
3g menta2 kcal
-
0g petrezselyem0 kcal
-
100g bagett274 kcal
A grissinihez
-
100g finomliszt364 kcal
-
5 kcal
-
60g víz0 kcal
-
5g olívaolaj42 kcal
-
1g cukor4 kcal
-
3g só0 kcal
Összesen
1025
kcal
- 11% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 7% Zsír
A hidegtálhoz
-
50g prosciutto125 kcal
-
50g serrano sonka68 kcal
-
100g sonka138 kcal
-
100g mortadella311 kcal
-
50g szalámi247 kcal
-
100g olajbogyó116 kcal
-
100g mozzarella299 kcal
-
50g koktélparadicsom9 kcal
-
50g marinált paprika17 kcal
-
50g parmezán sajt196 kcal
-
250g sárgadinnye43 kcal
-
100g szőlő66 kcal
-
50g füge37 kcal
-
14g menta10 kcal
-
2g petrezselyem1 kcal
-
500g bagett1370 kcal
A grissinihez
-
500g finomliszt1820 kcal
-
23 kcal
-
300g víz0 kcal
-
24g olívaolaj212 kcal
-
5g cukor19 kcal
-
17g só0 kcal
Összesen
5127
kcal
- 11% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 7% Zsír
A hidegtálhoz
-
2g prosciutto5 kcal
-
3 kcal
-
4.1g sonka6 kcal
-
4.1g mortadella13 kcal
-
2g szalámi10 kcal
-
4.1g olajbogyó5 kcal
-
4.1g mozzarella12 kcal
-
0 kcal
-
1 kcal
-
8 kcal
-
10.1g sárgadinnye2 kcal
-
4.1g szőlő3 kcal
-
2g füge1 kcal
-
0.6g menta0 kcal
-
0.1g petrezselyem0 kcal
-
20.3g bagett55 kcal
A grissinihez
-
20.3g finomliszt74 kcal
-
0.3g instant élesztő1 kcal
-
12.2g víz0 kcal
-
1g olívaolaj9 kcal
-
0.2g cukor1 kcal
-
0.7g só0 kcal
Összesen
209
kcal
- 11% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 45.1 g
Zsír
-
Összesen 31.4 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 44 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4229.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 73 mg
-
Kálcium 400 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 85 mg
-
Foszfor 420 mg
-
Nátrium 3239 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 136.6 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 204.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 116 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 21 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 158 micro
-
Kolin: 55 mg
-
Retinol - A vitamin: 55 micro
-
α-karotin 14 micro
-
β-karotin 655 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 257 micro
-
Lut-zea 220 micro
Összesen
1025
kcal
- 11% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 225.7 g
Zsír
-
Összesen 156.8 g
-
Telített zsírsav 53 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 52 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 222 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 21146.6 g
-
Cink 17 mg
-
Szelén 367 mg
-
Kálcium 1999 mg
-
Vas 34 mg
-
Magnézium 427 mg
-
Foszfor 2099 mg
-
Nátrium 16193 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 9 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 683.2 g
-
Cukor 69 mg
-
Élelmi rost 42 mg
VÍZ
-
Összesen 1024.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 580 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 67 mg
-
D vitamin: 67 micro
-
K vitamin: 103 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 42 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 790 micro
-
Kolin: 274 mg
-
Retinol - A vitamin: 275 micro
-
α-karotin 72 micro
-
β-karotin 3274 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 1287 micro
-
Lut-zea 1099 micro
Összesen
5127
kcal
- 11% Fehérje
- 33% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 49% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.1 g
Zsír
-
Összesen 6.4 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 9 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 856.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 81 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 85 mg
-
Nátrium 656 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 27.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 41.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 24 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 11 mg
-
Retinol - A vitamin: 11 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 133 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 52 micro
-
Lut-zea 45 micro
Összesen
209
kcal
Hozzávalók
A hidegtálhoz
-
5 dkg prosciutto
-
5 dkg serrano sonka
-
5 dkg koktélparadicsom
-
25 dkg sárgadinnye
-
10 dkg szőlő
-
2 szál menta
-
2 szál petrezselyem
-
0.5 kg bagett
A grissinihez
-
1 tasak (7 gr) instant élesztő
-
3 dl víz
-
3 ek olívaolaj
-
1 teáskanál cukor
-
1.5 ek só
Elkészítés
A hidegtálhoz
- A felvágottakat vékonyan felszeleteljük.
- A pármai sonkát a grissinire tekerjük.
- A koktélparadicsomot és a mozzarellagolyókat kis kardra tűzzük.
- A sárgadinnyét megpucoljuk és felszeleteljük cikkekre.
- Egy szép tálra ízlésesen felhelyezzük az alapanyagokat, a kép szerint, végül szeletelt, friss bagettel kínáljuk.
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 80
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 57802
- Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 25.
Ajánló
Különleges alkalmakra, szilveszterre, farsangra.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Friedrich Antal
76 recept
Mindig kell valami újdonságot bevezetni, hogy érdekes maradjon a hidegkonyhai részleg. Ez is egy kedvelt újdonság.