Sörös oldalas ecetes burgonyával
cukrot taratalmaz
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Katicabogaram
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
sörös
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
768
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
1536
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
100
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 32.9 g
Zsír
-
Összesen 49.5 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 21 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 140 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 929.4 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 42 mg
-
Kálcium 133 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 94 mg
-
Foszfor 400 mg
-
Nátrium 249 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41.9 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 441.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 339 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 55 mg
-
D vitamin: 159 micro
-
K vitamin: 184 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 91 micro
-
Kolin: 143 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 1238 micro
-
β-karotin 3449 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1054 micro
Összesen
768
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 65.8 g
Zsír
-
Összesen 99.1 g
-
Telített zsírsav 29 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 42 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 280 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1858.8 g
-
Cink 11 mg
-
Szelén 85 mg
-
Kálcium 266 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 187 mg
-
Foszfor 801 mg
-
Nátrium 499 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 83.8 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 882.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 678 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 110 mg
-
D vitamin: 319 micro
-
K vitamin: 368 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 22 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 181 micro
-
Kolin: 286 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 2476 micro
-
β-karotin 6898 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 2108 micro
Összesen
1536
kcal
- 6% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.3 g
Zsír
-
Összesen 6.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 18 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 122.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 53 mg
-
Nátrium 33 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 58 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 45 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 19 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 163 micro
-
β-karotin 454 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 139 micro
Összesen
100
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Az oldalast feldaraboljuk, bedörzsöljük a fűszerekkel, jénaiba tesszük, és felöntjük a sörrel. Mellé helyezzük a karikázott répát és fokhagymát.
- 180 fokon sütjük 2 órán át.
- Ezalatt elkészítjük a salátát. A krumplikat kettévágjuk, és sós vízben megfőzzük. Az ecetet, olajat, mustárt, citromlevet és a karikázott újhagymát összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük még forrón a karikázott krumplit.
- A salátát forrón vagy hidegen tálaljuk az oldalas mellé. Jó étvágyat hozzá!
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés ideje: 120 perc
- Receptkönyvben: 36
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 3990
- Feltöltés dátuma: 2013. május 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Katicabogaram
38 recept
Szerencsére sikerült házi oldalasból elkészíteni ezt az ételt. Jól kipirult a zsírja, amit hidegen kenyérre kenhetünk. Hmm...