r
Nosalty Logó

Penne ahogy Joeanne készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
joeanne
Penne ahogy Joeanne készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A szószhoz

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 1600 kcal
  • 16% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A szószhoz

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 4803 kcal
  • 16% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A szószhoz

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 207 kcal
  • 16% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    118.1 g

Zsír

  • Összesen
    52.8 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    252 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4387.4 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    928 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    217 mg
  • Foszfor
    1540 mg
  • Nátrium
    1464 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    405.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    172 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    419 micro
  • Kolin:
    313 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    348 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    12786 micro
  • Lut-zea
    97 micro
Összesen 1600 kcal
  • 16% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    354.2 g

Zsír

  • Összesen
    158.3 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    756 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13162.3 g
  • Cink
    42 mg
  • Szelén
    626 mg
  • Kálcium
    2784 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    652 mg
  • Foszfor
    4620 mg
  • Nátrium
    4391 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    428.1 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    1217 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    516 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    26 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    128 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    100 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1258 micro
  • Kolin:
    940 mg
  • Retinol - A vitamin:
    427 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    1043 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    38359 micro
  • Lut-zea
    291 micro
Összesen 4803 kcal
  • 16% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    570.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    200 mg
  • Nátrium
    190 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1662 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 207 kcal

Hozzávalók

A szószhoz

A tésztához

A tálaláshoz

Elkészítés

A szószhoz

  1. A húst egy kis olívaolajon megpirítjuk, míg el nem kezd barnulni.
  2. Hozzáadjuk acsípős paprikakrémet,sűrített paradicsomot,csemege gulyáskrémet,barbecue szószt, és hagyjuk megint egy 3 percig pirulni, felöntjük a vörösborral, ha az lefő.
  3. Mehet bele minden a tejen kívül. Kb. 30 percig főzzük, és a végén hozzáadjuk a tejet.
  4. A tésztát bő sós vízben kifőzzük, a tányéron a szósz tetejére ízlés szerint parmezán sajtot szórunk.
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3241
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
joeanne 17 recept

Ez a férjem kedvence a tésztás ételek közül, ezt még melegítve is megeszi.

Hozzávalók

A szószhoz

A tésztához

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...