r
Nosalty Logó

Pácolt karaj zöldségekkel wokban

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Pácolt karaj zöldségekkel wokban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 433 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 1300 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 77 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.1 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1081.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    563 mg
  • Nátrium
    318 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.4 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    455.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    141 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    359 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    926 micro
Összesen 433 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.4 g

Zsír

  • Összesen
    60.9 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    320 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3243.4 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    183 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    255 mg
  • Foszfor
    1690 mg
  • Nátrium
    955 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.2 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1367.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    139 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    422 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    1078 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2777 micro
Összesen 1300 kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    194 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    308 micro
  • Lut-zea
    166 micro
Összesen 77 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Elkészítés

A húshoz

  1. Elkészítjük a pácot: összekeverjük az olívaolajat a mézzel, mustárral, ecettel, szójaszósszal, és a fűszerekkel, fokhagymával.
  2. A húst csíkokra vágjuk, a pácba tesszük, és pár óráig a hűtőben pihentetjük.
  3. A wokot felforrósítjuk, beletesszük a húst (nem kell bele külön olaj), addig pirítjuk, míg szép színe lesz, akkor hozzáadjuk a megmosott, megtisztított, feldarabolt zöldséget.
  4. Összepirítjuk, tálaljuk.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6802
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 17.

Ajánló

A pácot persze hosszabb időre is betehetjük a hűtőbe, úgy még finomabb. Én kukoricás rizzsel tálaltam.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Baconos-juhtúrós csirkemellet akartam sütni, de nem tettem be a húst a fagyasztóba, és hát bizony megromlott. Még szerencse, hogy aznap voltunk vásárolni, és vettünk karajt, így gyorsan összeütöttem valami finomat. Egyébként is imádom a wokot, gyors, egyszerű, variálható és nagyon ízletes.

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...