r
Nosalty Logó

Ínyenc pizza pepperonival

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
0 csillag • 0 értékelés •0 hozzászólás

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Ínyenc pizza pepperonival
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Összesen 1128 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Összesen 5641 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Összesen 208 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    48.4 g

Zsír

  • Összesen
    60.9 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3799.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    482 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    445 mg
  • Nátrium
    2747 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    273.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    319 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    72 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    236 micro
  • α-karotin
    58 micro
  • β-karotin
    857 micro
  • β-crypt
    220 micro
  • Likopin
    1029 micro
  • Lut-zea
    282 micro
Összesen 1128 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    242 g

Zsír

  • Összesen
    304.5 g
  • Telített zsírsav
    131 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    487 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    18999.1 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    225 mg
  • Kálcium
    2408 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    370 mg
  • Foszfor
    2223 mg
  • Nátrium
    13737 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    471.7 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1366.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1597 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    358 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    68 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    623 micro
  • Kolin:
    214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1181 micro
  • α-karotin
    288 micro
  • β-karotin
    4283 micro
  • β-crypt
    1099 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1410 micro
Összesen 5641 kcal
  • 10% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    11.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    704.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    509 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    159 micro
  • β-crypt
    41 micro
  • Likopin
    191 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 208 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. A langyos vízben feloldjuk az élesztőt. Egy tálba tesszük a lisztet, a sót, a cukrot és az olívaolajat. Hozzáöntjük az élesztős vizet, majd jól összegyúrjuk. Amikor összeállt egynemű tésztává, meleg helyre tesszük, és egy órát kelesztjük.

A szószhoz

  1. A tejfölt összekeverjük az összetört fokhagymával. Pizzaszószból tubusosat használtam.

A feltéthez

  1. A gáztepsit kikenjük olajjal, majd kinyújtjuk benne a tésztát. Egyik felét pizzaszósszal kenjük meg, a másik felét pedig a fokhagymás tejföllel. Először rátesszük a sonkát, a szalámit és a kolbászt, majd a kukoricát, a szeletekre vágott lilahagymát, a kis kockákra vágott kaliforniai paprikát, a karikákra vágott paradicsomot. Bőségesen megszórjuk reszelt sajttal, majd ízlés szerint oregánóval. A tetejére pedig végül mehet a pepperóni. Ha intenzívebben szeretnénk érezni az ízét, akkor elég sütés után rátenni. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd kb (sütőtől függően) 20 percig sütjük, amíg szépen megpirul a teteje.

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x32
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 3044
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ebből az adagból kb 2 és fél tepsi pizza jön ki, vékonyra kinyújtva. (lásd a képen)

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

A tésztához

A szószhoz

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

7 étkezési trend, amit sikkes lesz követni 2025-ben

Akárcsak a divatban, a gasztronómiában is évről-évre változnak a trendek. Bizonyos ételek és élelmiszercsoportok felkapottá válnak, új technikák terjednek el és messzi országok kulináriája kerül hozzánk közelebb: az előrejelzések szerint ez a 7 trend fogja meghatározni 2025-ben az étkezési szokásainkat!

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!