Húsos-zöldséges rakott tészta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Gonoszka1
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 9% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
63g fusilli tészta232 kcal
-
88g darált marhahús124 kcal
-
25g bacon98 kcal
-
20 kcal
-
11g vöröshagyma4 kcal
-
1g fokhagyma2 kcal
-
25g főzőtejszín33 kcal
-
63g brokkoli13 kcal
-
63g zöldspárga9 kcal
-
63g csiperkegomba13 kcal
-
1g olívaolaj9 kcal
-
0g oregánó0 kcal
-
2g bazsalikom0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
1g citromlé0 kcal
-
5g cukor19 kcal
-
13g trappista sajt44 kcal
-
19g mozzarella56 kcal
Összesen
676
kcal
- 9% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
500g fusilli tészta1855 kcal
-
700g darált marhahús994 kcal
-
200g bacon786 kcal
-
163 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
9g fokhagyma12 kcal
-
200g főzőtejszín262 kcal
-
500g brokkoli104 kcal
-
500g zöldspárga70 kcal
-
500g csiperkegomba107 kcal
-
8g olívaolaj71 kcal
-
0g oregánó0 kcal
-
12g bazsalikom3 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
8g citromlé2 kcal
-
40g cukor155 kcal
-
100g trappista sajt352 kcal
-
150g mozzarella449 kcal
Összesen
5418
kcal
- 9% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
11.9g fusilli tészta44 kcal
-
16.7g darált marhahús24 kcal
-
4.8g bacon19 kcal
-
16.2g passzírozott paradicsom4 kcal
-
2.1g vöröshagyma1 kcal
-
0.2g fokhagyma0 kcal
-
4.8g főzőtejszín6 kcal
-
11.9g brokkoli2 kcal
-
11.9g zöldspárga2 kcal
-
11.9g csiperkegomba3 kcal
-
0.2g olívaolaj2 kcal
-
0g oregánó0 kcal
-
0.3g bazsalikom0 kcal
-
0g fekete bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0.2g citromlé0 kcal
-
1g cukor4 kcal
-
2.4g trappista sajt8 kcal
-
3.6g mozzarella11 kcal
Összesen
130
kcal
- 9% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 43.5 g
Zsír
-
Összesen 27.3 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 109 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1920.9 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 87 mg
-
Kálcium 271 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 101 mg
-
Foszfor 608 mg
-
Nátrium 839 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 65.4 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 336.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 151 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 46 mg
-
D vitamin: 14 micro
-
K vitamin: 67 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 226 micro
-
Kolin: 141 mg
-
Retinol - A vitamin: 98 micro
-
α-karotin 13 micro
-
β-karotin 621 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 11811 micro
-
Lut-zea 963 micro
Összesen
676
kcal
- 9% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 348.2 g
Zsír
-
Összesen 218.4 g
-
Telített zsírsav 94 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 82 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 23 g
-
Koleszterin 871 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 15367.1 g
-
Cink 52 mg
-
Szelén 695 mg
-
Kálcium 2166 mg
-
Vas 56 mg
-
Magnézium 810 mg
-
Foszfor 4863 mg
-
Nátrium 6712 mg
-
Réz 6 mg
-
Mangán 7 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 523.1 g
-
Cukor 112 mg
-
Élelmi rost 48 mg
VÍZ
-
Összesen 2693.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1208 micro
-
B6 vitamin: 9 mg
-
B12 Vitamin: 37 micro
-
E vitamin: 20 mg
-
C vitamin: 365 mg
-
D vitamin: 115 micro
-
K vitamin: 539 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 7 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 8 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 119 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1805 micro
-
Kolin: 1132 mg
-
Retinol - A vitamin: 786 micro
-
α-karotin 108 micro
-
β-karotin 4971 micro
-
β-crypt 29 micro
-
Likopin 94486 micro
-
Lut-zea 7701 micro
Összesen
5418
kcal
- 9% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.3 g
Zsír
-
Összesen 5.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 366.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 52 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 116 mg
-
Nátrium 160 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.5 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 64.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 29 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 43 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 19 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 118 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 2251 micro
-
Lut-zea 183 micro
Összesen
130
kcal
Hozzávalók
-
70 dkg darált marhahús
-
20 dkg bacon
-
50 dkg csiperkegomba
-
oregánó ízlés szerint
-
fekete bors ízlés szerint
-
só ízlés szerint
-
1 ek citromlé
-
10 dkg trappista sajt
-
15 dkg mozzarella
Elkészítés
- A zöldségeket alaposan megtisztítjuk. A gombát felszeleteljük, a spárga fás részeit levágjuk, és feldaraboljuk. A brokkolit kisebb rózsákra szedjük. A vöröshagymát felaprítjuk. A sajtokat lereszeljük, a bacont felszeleteljük.
- Egy nagyobb lábosba a zsiradékon megfonnyasztjuk a hagymát, majd hozzáreszeljük a fokhagymát, és rátesszük a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, és fehéredésig pirítjuk. Ekkor rátesszük a szeletelt gombát, és elfőzzük a levét, közben ízesítjük az oregánóval. Ha a gomba leve elfőtt, akkor felöntjük a passzírozott paradicsommal. Hozzátépkedjük a leöblített bazsalikomleveleket. Ízlés szerint cukorral ízesítjük. Ha felforrt, akkor pár percig főzzük, majd a tejszínt is hozzákeverjük. Így is főzzük még 1-2 percig.
- Közben sós-citromos-cukros vízben, forrástól számítva kb 4-5 perc alatt megfőzzük a brokkolit és a spárgát. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
- Ha minden elkészült, akkor az egészet összekeverjük, és egy tűzálló tálba simítjuk. A tetejét megszórjuk a reszelt sajttal. 200 fokos sütőben 25-30 perc alatt pirosra sütjük.
- Melegen, kockára vágva tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 30x37
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 39
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 8237
- Feltöltés dátuma: 2015. július 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Gonoszka1
428 recept
Hétvégére készítettem el ezt a fogást. Az általam felhasznált hozzávalókból, az elpárolgást is beleszámítva 100 grammban 124 kalória van.