r
Nosalty Logó

Chilis bab tarhonyával

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Helga1
Chilis bab tarhonyával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 989 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 5929 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 158 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60.4 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1656.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    281 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    305 mg
  • Foszfor
    860 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    156.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    381.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    753 micro
  • Kolin:
    172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    499 micro
  • β-crypt
    105 micro
  • Likopin
    1830 micro
  • Lut-zea
    285 micro
Összesen 989 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    362.5 g

Zsír

  • Összesen
    88.1 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    315 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9938.9 g
  • Cink
    43 mg
  • Szelén
    483 mg
  • Kálcium
    1684 mg
  • Vas
    93 mg
  • Magnézium
    1828 mg
  • Foszfor
    5162 mg
  • Nátrium
    620 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    17 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    937.2 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    155 mg

VÍZ

  • Összesen
    2289.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    302 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    497 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    14 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    82 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4516 micro
  • Kolin:
    1032 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    61 micro
  • β-karotin
    2993 micro
  • β-crypt
    630 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    1707 micro
Összesen 5929 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    2.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    262.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    290 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 158 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát felkockázzuk és olajon megpároljuk, beletesszük a kockákra vagy csíkokra vágott húst, felöntjük kevés vízzel, teszünk rá paprikakrémet és megpároljuk.
  2. A főzés utolsó harmadában beletesszük a paradicsomot, kockákra vágott paprikákat,fűszerezzük.
  3. Végül beleöntjük a babokat, kukoricát és készre főzzük.
  4. Ízlés szerint tehetünk bele még kevés sót vagy mézet (cukrot).
  5. A tarhonyát olajon felforrósítjuk, felöntjük 9 dl vízzel, sózzuk és puhára pároljuk.
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 8979
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Lehet rizzsel vagy spagettivel is készíteni, de mi a tarhonyás változatot szeretjük a legjobban.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...