r
Nosalty Logó

Buli sün

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Buli sün
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A fasírthoz

Az összeállításhoz

A kenyér megtöltéséhez

Összesen 788 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A fasírthoz

Az összeállításhoz

A kenyér megtöltéséhez

Összesen 7885 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A fasírthoz

Az összeállításhoz

A kenyér megtöltéséhez

Összesen 216 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.3 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    167 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1903.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    395 mg
  • Nátrium
    1158 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    190.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    174 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    409 micro
  • β-crypt
    96 micro
  • Likopin
    515 micro
  • Lut-zea
    238 micro
Összesen 788 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    333.5 g

Zsír

  • Összesen
    451.7 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    180 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    137 g
  • Koleszterin
    1672 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    19034.8 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    591 mg
  • Kálcium
    2077 mg
  • Vas
    53 mg
  • Magnézium
    740 mg
  • Foszfor
    3948 mg
  • Nátrium
    11580 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    622.6 g
  • Cukor
    114 mg
  • Élelmi rost
    62 mg

VÍZ

  • Összesen
    1903.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    994 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    117 mg
  • C vitamin:
    293 mg
  • D vitamin:
    407 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    111 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1246 micro
  • Kolin:
    1740 mg
  • Retinol - A vitamin:
    604 micro
  • α-karotin
    242 micro
  • β-karotin
    4090 micro
  • β-crypt
    964 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2382 micro
Összesen 7885 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    520.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    317 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    141 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 216 kcal

Hozzávalók

A fasírthoz

Az összeállításhoz

A kenyér megtöltéséhez

Elkészítés

A fasírthoz

  1. A zsemlét tejben megáztatjuk, majd alaposan kifacsarjuk.
  2. A vöröshagymát olajon dinszteljük.
  3. A darált húst, a tojást, a zsemlét, a vöröshagymát, a pirospaprikát, a sót és a borsot összegyúrjuk. Ha túl zsíros, zsemlemorzsát is szórhatunk a masszába.
  4. A masszából pingponglabda méretű golyókat formázunk, és bő olajban kisütjük.
  5. Fogpiszkálóra tűzzük, és sűrűn a kenyérbe szurkáljuk.
  6. A körtének levágunk egy szeletet az egyik oldalából, hogy ne gurulhasson el, illetve az aljából ferdén egy darabot, hogy illeszkedjen a kenyérhez. Az orrához úgy szúrjuk be a fogpiszkálót, hogy ne lógjon ki a fasírozottgolyó alól, a szemét pedig margarinnal és borssal készítjük el.
  7. TIPP: Ha még extrábbat szeretnénk, a tüskék beszúrása előtt "lékeljük meg", és belezzük ki a kenyeret, majd töltsük meg főtt tojás-hagyma-paprika-paradicsom-majonéz-mustár-kenyérbél masszává gyúrt keverékével.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8425
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy házibuliba készültem vinni valami látványosat, ezt sikerült. :)

Hozzávalók

A fasírthoz

Az összeállításhoz

A kenyér megtöltéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...