Bejelentkezés:
Praktikák
technikák
A technikák kategória bemutatása
(
1
)
Mitől lesz finom a káposztás tészta?
(
2
)
Hogy készítsek finom aludttejet?
(
4
)
Milyen edényben forraljam a tejet, hogy ne égjen oda?
(
4
)
Csomós lett a cukor! Hogyan tudnám megelőzni?
(
1
)
Honnan tudom, hogy jó-e még az élesztő?
(
5
)
Hogyan tudnék tojást főzni repedés nélkül?
(
1
)
Hogy forraljam a tejet, hogy ne fusson ki?
(
5
)
Hogyan lesz puha a tejberizs? Nekem gyakran kemény marad a tejben főtt rizs, akármilyen hosszan főzöm, mi a titka az egészen puha rizsnek?
(
12
)
Mitől oldódik ki igazán a fűszerpaprika íze?
(
2
)
Mitől tartja meg a zöldbab a színét?
(
2
)
Mitől nem lesz keserű a fűszerpaprika?
(
2
)
Mit csináljak a pudinggal hogy ne legyen bőrös?
(
2
)
Mitől lesz élénk színű a gyümölcsleves?
(
2
)
Hogyan lehet jó rántott hagymakarikát csinálni?
(
2
)
Hogyan kell csomómentesre keverni a palacsintatésztát, krémet, mártást?
(
2
)
Hogy ne szökjön a zsír sütésnél?
(
2
)
Hogy formázzam a lángost?
(
2
)
Hogy kell úgy tojást főzni, hogy ne pattanjon meg a héja?
(
2
)
Mit csináljak ha éretlen a paradicsom?
(
1
)
Van valami praktika az ellen, hogy megrepedjen a főtt tojás?
(
3
)
Hogyan készül a szivecskés alma?
(
1
)
Hogyan díszítsem a savanyúságot?
(
1
)
Hogy készítsek mintás csokit ajándékba?
(
1
)
Hogyan készítsek magas tortát piskótából?
(
1
)
Hogyan készítsek csokiból kosárkát?
(
1
)
Hogyan főzzünk velős csontot?
(
1
)
Hogyan kell a tojást főzni?
(
1
)
Mire jó a fehér bab főzővize?
(
1
)
Hogyan keverjem az ételt?
(
1
)
következő oldal →