Bejelentkezés:
Főzés
A Főzés kategória bemutatása
(
1
)
Mi a tökéletes rizsfőzés titka?
(
8
)
Kocsonya leve fehér lett
(
3
)
Hogyan készítsek régi magyaros ételeket?
(
4
)
Hogyan tudnék gazdaságosabban tésztát főzni?
(
4
)
Hogyan tudnám a másnapos burgonyapürét feljavítani?
(
2
)
Milyen szószt szoktatok rakni a tortillaba?
(
2
)
Mit tudok tenni az égő olajjal a konyhában?
(
2
)
Mivel kell fűszerezni a forralt bort?
(
2
)
Hogyan előzhetném meg, hogy kifusson a forrásban lévő víz az edényből?
(
1
)
Tényleg kell sót rakni a csokihoz miközben felolvasztom?
(
1
)
Milyen zöldségeket kell rakni levesalapként a húslevesbe?
(
1
)
Miért van szürkés elszíneződés a tojás sárgája körül?
(
1
)
Lehet együtt főzni a kisebb-nagyobb krumplikat is?
(
1
)
Mitől fog könnyebben megfőni a bab?
(
1
)
Hogyan kell zsírral sütni?
(
1
)
Szeretnék pált karfiolt csinálni a férjemnek, de nem bírom az illatát. Tudok valamit kezdeni ezzel?
(
1
)
Mivel érdemes eltávolítani a hal pikkelyeit?
(
1
)
Szabad a babáknak sóska főzeléket adni?
(
1
)
Milyen krumplit érdemes héjában főzni?
(
1
)
Mi a tökéletes tészta titka?
(
1
)
Hogyan tudom meggyorsítani a puding főzési idejét?
(
1
)
Hogyan kerülhetném el, hogy odakozmáljon a tej?
(
1
)
Van valami praktikátok citromfacsarásra?
(
1
)
Mit csináljak, ha túlsóztam az ételt?
(
1
)
Milyen konyhai kést?
(
1
)
Mindig szétreped a bab héja főzés közben. Mit tudnék elleni tenni?
(
1
)
Hogy kell csomómentesen rántást csinálni?
(
1
)
Mire kell figyelni, ha agyagedényben főzünk?
(
1
)
Milyen praktikákat ismertek zöldségfélék párolásánál?
(
1
)
következő oldal →