Nem spirccel ki a forró zsiradék a serpenyőből, ha kevés száraz kenyérhéjat teszünk bele.
Nem spriccel ki akkor sem, ha a sütés előtt kevés búzalisztet vagy sót szórunk a serpenyőbe.
Ha meggyullad a zsiradék, SOHA ne próbáljuk vízzel oltani (mert szórólángot lövellhet ki), hanem fojtsuk le nyirkos ruhával.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan lehet eltenni lekvárt, gyümölcsöt tartósítószer nélkül? | befőzés | 2 | 5.3ezer | '16 Apr |
Forralt borhoz milyen fűszereket használjak? | hozzávalók | 4 | 6.7ezer | '18 Dec |
Mivel tudom pótolni a kontyfánkot? | Divat | 0 | 703 | '16 Feb |
Mivel ízesítsem a halat? | előkészítés | 0 | 2.9ezer | '17 Aug |
Milyen öntettel dobhatom fel a fagylaltot? | desszert | 0 | 3.0ezer | '16 Feb |