Bejelentkezés:
Főzés
befőzés
A befőzés kategória bemutatása
(
1
)
Hogyan csírátlanítsuk a befőttes üveget forró vízzel?
(
2
)
Hogyan tároljuk a befőtteket?
(
2
)
Hogyan csírátlanítsuk a befőttes üveget ecettel?
(
2
)
Lekvárt készítenék kevés cukorral vagy édesítőszerrel. Ez megoldható valahogy?
(
6
)
Hogyan lehet eltenni lekvárt, gyümölcsöt tartósítószer nélkül?
(
3
)
Milyen paradicsomot válasszunk befőzéshez?
(
2
)
Nyersen vagy forrón passzírozzuk a paradicsomot?
(
3
)
Mit csináljak a savanyú uborka levével?
(
1
)
Kukoricakonzerv házilag, hogyan?
(
2
)
Mi az uborka eltevés alapszabálya?
(
1
)
Hogyan csírátlanítsuk a befőttes üveget alkohollal?
(
1
)
Hogyan csírátlanítsuk a befőttes üveget a leggyorsabban?
(
1
)
Mitől lesz ropogós és élénk színű savanyú uborka?
(
1
)
Milyen sűrű legyen a paradicsomlé?
(
1
)
Birssajt héjjal vagy héj nélkül?
(
1
)
Hogyan készítsük elő a befőttes üvegeket?
(
1
)
következő oldal →