A tésztát maximum 5-6 percig főzzük. Tegyünk bele olajat és sót is.
Mielőtt teljesen készre főne, kapcsoljuk ki alatta a gázt, így a víznek a
saját melege főzi tovább a tésztát. Nem lesz mállós sem ettől az
eljárástól. Ha kész a tészta, csak leöntjük róla a vizet, és
visszaöntjük a főzőedénybe. Jó alaposan elkeverjük, hogy mindenhova
jusson a megmaradt olajból. Nem ragadnak össze a tészták.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Van valami praktikátok citromfacsarásra? | Főzés | 0 | 1.3ezer | '17 Aug |
Hogyan készítsük elő a befőttes üvegeket? | befőzés | 0 | 3.0ezer | '15 Nov |
Hogyan csírátlanítsuk a befőttes üveget a leggyorsabban? | befőzés | 0 | 2.9ezer | '15 Nov |
Egymásba raktam egy csomó üvegpoharat, és most nem tudom szétszedni őket. Tudtok segíteni? | egyéb kérdések | 0 | 1.2ezer | '16 Mar |
Hogyan tároljuk a befőtteket? | befőzés | 1 | 3.9ezer | '17 Jul |