Zöldségfélék párolására kiváló a pároló betét. Mivel lamellái könnyen csukódnak, bármilyen méretű edényben használható. Annyi sós vizet kell az edénybe tenni, amilyen magas a betét lába, így a zöldségfélék gőzben puhulnak meg - igen gyorsan. Elsősorban sárgarépa, karalábé, kelbimbó, spárga, zöldborsó, zöldbab párolására alkalmazom. Könnyen lehet benne mélyhűtött gőzgombócot, knédlit melegíteni. Összecsukva kis helyen elfér. Minden nagyobb edényboltban kapható.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan kell zsírral sütni? | Főzés | 0 | 2.2ezer | '17 Aug |
Milyen ételt készítsek, amit könnyen magammal vihetek a munkahelyemre? | mit főzzek? | 0 | 1.7ezer | '16 Feb |
Sok jót hallok a chia magról. Tényleg annyira hasznos? Hol tudom megvenni? | egészséges táplálkozás | 1 | 2.8ezer | '16 Jul |
Hogyan főzzünk velős csontot? | technikák | 0 | 2.8ezer | '15 Nov |
Hogyan panírozzam a rántott húst? | rántott ételek | 0 | 8.1ezer | '15 Nov |