Zöldségfélék párolására kiváló a pároló betét. Mivel lamellái könnyen csukódnak, bármilyen méretű edényben használható. Annyi sós vizet kell az edénybe tenni, amilyen magas a betét lába, így a zöldségfélék gőzben puhulnak meg - igen gyorsan. Elsősorban sárgarépa, karalábé, kelbimbó, spárga, zöldborsó, zöldbab párolására alkalmazom. Könnyen lehet benne mélyhűtött gőzgombócot, knédlit melegíteni. Összecsukva kis helyen elfér. Minden nagyobb edényboltban kapható.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Birssajt héjjal vagy héj nélkül? | befőzés | 0 | 3.3ezer | '15 Nov |
Milyen szervezet rövidítése az ÁNTSZ? | Állam és közigazgatás | 0 | 3.3ezer | '16 Feb |
Hogyan lehet eltenni lekvárt, gyümölcsöt tartósítószer nélkül? | befőzés | 2 | 5.3ezer | '16 Apr |
Milyen sütit süssek a karácsonyi bulira? | karácsony | 0 | 2.0ezer | '15 Dec |
Milyen húsből készüljön a töltött káposzta? | hozzávalók | 1 | 5.9ezer | '16 Feb |