Paprikás szalámi
Leírás
Sertés színhús és szalonna felhasználásával készült, füstöléssel tartósított húsipari vörösáru. Színét a csemege fűszerpaprikától kapja. Létezik paprika nélkül készülő fehér szalámi is. A szalámi készülhet sertés és marhahús keverésével vagy pulykából is, de leggyakrabban tisztán sertéshúst használnak. A szalámi receptje tájanként változik, ahány ház annyi szokás.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Száraz, hűvös, szellős helyen, papírba csomagolva.
100g Paprikás szalámi
fehérjetartalom
24 g
zsírtartalom
18 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
1700 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
24 g
Zsír
telített zsírsav
18 g
ásványi anyagok
Nátrium
1700 mg
szénhidrát
vitaminok