Makaróni

Makaróni

Leírás

Hosszú, üreges csőtészta. A spagetti után a második legnépszerűbb tésztafajta. Van szögletes változata is, ezt Abruzzóban gyártják. Tonnarelli vagy maccheroni alla chitarra néven árulják. Ez utóbbi annak a tésztagépnek a neve, amelyen előállítják. A vékony rövidre vágott makaróni neve maccheroni.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Eredeti csomagolásban, vagy fémdobozban száraz, hűvös helyen.

100g Makaróni

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm makaróni?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Húsvéti édes fonott kalács

A kalács elengedhetetlen része az ünnepi asztalnak, ami lehet édes vagy sós is. Ha igazán mutatós kaláccsal szeretnénk meglepni a családot, akkor bátran vállaljuk be a hat fonatos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!