r
Nosalty Logó

Tejszínes mustáros hús makarónival

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
bokine
Tejszínes mustáros hús makarónival
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 607 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2425 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 122 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56 g

Zsír

  • Összesen
    37.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1133.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    608 mg
  • Nátrium
    287 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    242.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1438 micro
  • Lut-zea
    12 micro
Összesen 607 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    223.9 g

Zsír

  • Összesen
    149.9 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    92 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    710 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4534 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    285 mg
  • Kálcium
    347 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    294 mg
  • Foszfor
    2432 mg
  • Nátrium
    1149 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    968.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    234 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    214 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    57 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    630 mg
  • Retinol - A vitamin:
    210 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    285 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    5753 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 2425 kcal
  • 16% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    227.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    289 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 122 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, a vizet leitatjuk róla, csíkokra vágjuk és sóval, borssal, majorannával fűszerezzük.
  2. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük.
  3. Rádobjuk a fűszerezett húst és fehéredésig pirítjuk.
  4. Hozzáadjuk a babérlevelet, pirosaranyat, sűrített paradicsomot, felöntjük húslével és fedő alatt puhára pároljuk.
  5. Közben kifőzzük a tésztát és elkészítjük a habarást.
  6. A tejszínt kikeverjük a liszttel, mustárral majd egy merőkanálnyi forró húslével és visszaöntjük a húsra.
  7. Alaposan összeforraljuk.
  • Receptkönyvben: 532
  • Tegnapi nézettség: 19
  • 7 napos nézettség: 96
  • Össznézettség: 85289
  • Feltöltés dátuma: 2011. január 14.

Ajánló

Csirkehúsból is készíthetjük.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyors, egyszerű egytálétel, könnyen lehet melegíteni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek