Kukoricadara

A kukorica magjának a kukoricalisztnél durvább őrleménye. A polenta alapanyaga, de használatos édességek, kenyerek, tészták készítéséhez.
Bármikor.
Légmentesen lezárva, sötét, hűvös helyen.
fehérjetartalom
8.12 g
zsírtartalom
3.091 g
szénhidráttartalom
76.89 g
víztartalom
10.26 g
Foszfor
241 mg
Magnézium
127 mg
Nátrium
35 mg
Kalcium
6 mg
B6 vitamin
0.304 g
Kolin
21.6 mg
Niacin - B3 vitamin
3.632 mg
Lutein+zeaxantin
1355 µg
fehérje
8.12 g
Zsír
telített zsírsav
0.505 g
egyszeresen telített zsírsav
0.948 g
többszörösen telített zsírsav
1.638 g
ásványi anyagok
Kalcium
6 mg
Vas
3.45 mg
Magnézium
127 mg
Foszfor
241 mg
Nátrium
35 mg
Cink
1.82 mg
Réz
0.193 mg
Mangán
0.498 mg
Szelén
15.5 µg
szénhidrát
rost
7.3 g
cukor
0.64 g
víz
10.26 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.385 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.201 mg
Niacin - B3 vitamin
3.632 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.425 mg
Folát
25 µg
Kolin
21.6 mg
Alfa-karotin
63 µg
Béta-karotin
97 µg
Lutein+zeaxantin
1355 µg
E vitamin
0.42 mg
K vitamin
0.3 µg
A vitamin
11 µg
B6 vitamin
0.304 g
Katalin hercegné nemcsak a szerencsés genetikának köszönhetően olyan csinos, amilyen, hanem azért is, mert szigorú diétát követ, amibe nem fér bele akármi, főleg betegsége óta. Ti tudjátok, melyik két étel tiltólistás számára?
NosaltyPuffadás, gyomorpanaszok, emésztési gondok. Hogy tudod elkerülni a kellemetlen tüneteket? Gasztroenterológusok segítenek, mely ételeket érdemes tiltólistára tenni!
Németh OrsiAz önkiszolgáló kasszákat azzal a céllal hozták létre, hogy gyorsabban és hatékonyabban lehessen intézni a bevásárlást. Ennek ellenére rengeteg probléma adódik egy-egy ilyen bolti látogatás során, és nemcsak az idősebb generáció számára okoz gondot a kasszák használata.
NosaltyA D-vitamin kapcsán rengeteg kutatás zajlott már korábban is, de a mostani egy új perspektívát nyithat meg az izomépítés és testsúlykontroll terén.
A mai nap csupa zöldséges, mégis laktató fogások sora, a menü végéről pedig nem maradhat el egy kis édes csábítás.
Nézzük, hogy a külföldieknek melyek a kedvenc magyar ételeik!
A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...
A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...
Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!