Kifli

Kifli

Leírás

Tradicionális magyar, félhold alakú péksütemény. Többnyire reggelire fogyasztjuk. Főzéskor pedig alapanyagként is megjelenik.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Kenyértartóban.

100g Kifli

fehérjetartalom

9.77 g

zsírtartalom

3.37 g

szénhidráttartalom

50.12 g

víztartalom

34.34 g

gramm kifli?

Top ásványi anyagok

Nátrium

494 mg

Kalcium

144 mg

Foszfor

101 mg

Magnézium

23 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.063 g

Kolin

14.6 mg

Niacin - B3 vitamin

4.18 mg

C vitamin

1.3 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

9.77 g

Zsír

telített zsírsav

0.842 g

egyszeresen telített zsírsav

0.748 g

többszörösen telített zsírsav

1.78 g

ásványi anyagok

Kalcium

144 mg

Vas

3.43 mg

Magnézium

23 mg

Foszfor

101 mg

Nátrium

494 mg

Cink

0.73 mg

Réz

0.109 mg

Mangán

0.512 mg

Szelén

27.2 µg

szénhidrát

rost

1.8 g

cukor

7.28 g

víz

34.34 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.543 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.297 mg

Niacin - B3 vitamin

4.18 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.555 mg

Folát

94 µg

Folsav

53 µg

Kolin

14.6 mg

Retinol

29 µg

Béta-karotin

7 µg

Lutein+zeaxantin

6 µg

E vitamin

0.27 mg

K vitamin

4.8 µg

B12 vitamin

0.2 µg

A vitamin

29 µg

C vitamin

1.3 mg

B6 vitamin

0.063 g

Címlapról ajánljuk

Húsvét 2025: az idei dátumok, tudnivalók és a legjobb böjti...

2025-ben viszonylag későn érkezik a húsvét, hiszen április 18-án kezdődik: ekkorra talán már igazi tavaszi időjárásunk lesz, mely még több locsolót csalogat vendégségbe. Mindent egy helyre gyűjtöttünk nektek az idei böjti napokról, a húsvéti ünnepről és receptekről: mikor mit együnk, mit főzzünk és süssünk, illetve mikor vásároljunk?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Kelt tészta készítése

Sokan félnek a legfinomabb sütemények alapjául szolgáló kelt tészta készítésétől, pedig csak bátran bele kell vágni, aztán jön minden magától! Én tizenévesen már elkezdtem, és ...

Sajtos rudak sertészsírral

Valahol az internetem találtam rá a receptre. Mivel nagyon ízlésesen volt fotózva, fölkeltette az érdeklődésemet, és szeretek újdonságokat kipróbálni, ezért megsüttötem ... Pazar ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!