r
Nosalty Logó

Mákos guba vaníliapudinggal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Mákos guba vaníliapudinggal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 12% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 1192 kcal
  • 12% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 5964 kcal
  • 12% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 214 kcal
  • 12% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.6 g

Zsír

  • Összesen
    55.2 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3208.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    1499 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    267 mg
  • Foszfor
    716 mg
  • Nátrium
    666 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    142.3 g
  • Cukor
    74 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    166 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    152 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    163 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 1192 kcal
  • 12% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    157.9 g

Zsír

  • Összesen
    276.1 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    112 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16042.1 g
  • Cink
    32 mg
  • Szelén
    187 mg
  • Kálcium
    7493 mg
  • Vas
    52 mg
  • Magnézium
    1334 mg
  • Foszfor
    3582 mg
  • Nátrium
    3330 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    26 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    711.3 g
  • Cukor
    368 mg
  • Élelmi rost
    78 mg

VÍZ

  • Összesen
    221 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    829 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    761 micro
  • Kolin:
    124 mg
  • Retinol - A vitamin:
    816 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    193 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 5964 kcal
  • 12% Fehérje
  • 52% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    580.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    271 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    130 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.7 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 214 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az 1 l tejet a mézzel, vajjal és a cukrokkal felforraljuk.
  2. Ha megvan, a kiflire öntjük, majd várunk kicsit, míg megszívja magát.
  3. Ha felszívta a tejet, ráöntjük a mákot. Összekeverjük, majd kivajazott tepsibe tesszük.
  4. 170 C-on kicsit megsütjük. Addig, míg sül, elkészítjük a pudingporból és a fél liter tejből a nem túl sűrű pudingot.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 359
  • Tegnapi nézettség: 238
  • 7 napos nézettség: 2037
  • Össznézettség: 314537
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Én nagyon szeretem így, mert sok benne a tej és nem marad szárazon a kifli! 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...