füstölt-főtt tarja

füstölt-főtt tarja

Leírás

A sertéstarját a gyártási folyamat során először alacsony hőmérsékleten füstölik, majd csak ezután főzik meg. A boltokban kapható termékek általában gyors füstölésű áruk. A jó minőségű füstölt tarja húsa rugalmas, nem puha, nem rágós és könnyen szeletelhető. Húsvétkor a sonka mellé gyakran kerül főtt-füstölt tarja is az asztalra. Felhasználása a konyhában széles körű, ízlés szerint sok mindenhez felhasználható: szendvicsekhez, salátákhoz, tésztaszószokhoz, pizzára, stb.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g füstölt-főtt tarja

fehérjetartalom

16 g

zsírtartalom

5 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm füstölt-főtt tarja?

Top ásványi anyagok

Nátrium

1500 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

16 g

Zsír

telített zsírsav

5 g

ásványi anyagok

Nátrium

1500 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...