Fehérpecsenye
Leírás
A fehérpecsenye a marha vagy borjú hátsó combjának a része, amely a vesepecsenyével együtt a legnemesebb részei az állatnak. A fehérpecsenye, akárcsak a hátszín és a marhacomb leginkább párolva és sütve fogyasztható, de természetesen megfőzhető levesben és pörköltben vagy tölteni is lehet. A marhahús íze és minősége nagyban függ a tartás és a feldolgozás
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben.
100g Fehérpecsenye
fehérjetartalom
21.49 g
zsírtartalom
68007.121 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
69.31 g
Top ásványi anyagok
Foszfor
207 mg
Nátrium
58 mg
Magnézium
23 mg
Kalcium
20 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.637 g
Kolin
89.8 mg
Niacin - B3 vitamin
6.42 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.618 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
21.49 g
Zsír
telített zsírsav
3.245 g
egyszeresen telített zsírsav
3.561 g
többszörösen telített zsírsav
0.315 g
koleszterin
68 g
ásványi anyagok
Kalcium
20 mg
Vas
1.81 mg
Magnézium
23 mg
Foszfor
207 mg
Nátrium
58 mg
Cink
3.98 mg
Réz
0.094 mg
Mangán
0.013 mg
Szelén
25.8 µg
szénhidrát
víz
69.31 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.085 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.131 mg
Niacin - B3 vitamin
6.42 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.618 mg
Folát
12 µg
Kolin
89.8 mg
E vitamin
0.33 mg
K vitamin
1.3 µg
B12 vitamin
1.55 µg
B6 vitamin
0.637 g