r
Nosalty Logó

Fehérpecsenye steak

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Fehérpecsenye steak
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 705 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1413 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 110 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    27.8 g

Zsír

  • Összesen
    33.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    801.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    387 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.3 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    422.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1309 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    57 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    110 micro
  • β-karotin
    11517 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 705 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    55.5 g

Zsír

  • Összesen
    66.2 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    244 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1602.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    241 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    193 mg
  • Foszfor
    773 mg
  • Nátrium
    316 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    152.5 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    845.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2619 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    114 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    266 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    220 micro
  • β-karotin
    23035 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    263 micro
Összesen 1413 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    124.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    60 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    203 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    1788 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    400 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az édesburgonyát és a burgonyát meghámozzuk, csíkokra vágjuk, és sütőben megsütjük.
  2. A paradicsomot felkockázzuk, a madársalátát megmossuk, és összekeverjük őket sóval, borssal és egy pici olívaolajjal.
  3. A vajat megolvasztjuk egy serpenyőben, és a nagyobb kockákra vágott vöröshagymát és a hússzeleteket a vajban megpároljuk. A húsok mindkét oldalát 2-2 percig sütjük, majd sózzuk, borsozzuk, és 1-2 percet hagyjuk állni.
  4. A húst a krumplikkal és a salátákkal, valamint egy kis vörösáfonya-dzsemmel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 63
  • Össznézettség: 51310
  • Feltöltés dátuma: 2018. április 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A piacon vettem egy hatalmas adag fehérpecsenyét tatár beefsteaknek, de maradt egy kisebb darab, amit nem használtam fel. Sokat nem szerettem volna ezzel az étellel foglalkozni, így született meg ez az egyszerűségében zseniális étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...