Bolognai alap

Bolognai alap

Leírás

Főként bolognai ragu, tésztafeltét készítéséhez ajánlott fűszerkeverék. Több gyártó kínálatában megtalálható, ezért összetétele eltérő lehet. Általában az alábbi alapanyagokat tartalmazza: szárított paradicsom, répa, fokhagyma, vöröshagyma, keményítő, cukor, só, ízfokozó. Ezeken kívül még tartalmazhat zöldfűszereket (bazsalikom, oregánó, kakukkfű, rozmaring) és további adalékanyagokat (citromsav, csomósodást gátló anyag, aromák).

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Konyhaszekrény fűszeres fiókjában.

100g Bolognai alap

fehérjetartalom

8 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

54 g

víztartalom

0 g

gramm bolognai alap?

Top ásványi anyagok

Nátrium

11700 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

8 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

11700 mg

szénhidrát

rost

12 g

cukor

38 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!