30 szemet gyönyörködtető étel ÁPRILISRA, amit mindenképpen próbálj ki

Eljött az első igazi tavaszi hónap, eltűnnek a reggeli fagyok is (remélhetőleg), és egyre többször sütkérezhetünk akár a lakásban is a beszűrődő napfényben. Mi tartjuk bennetek a lelket, és a rossz hírek és a depresszív közhangulat ellenére gyártjuk nektek a szebbnél szebb és gusztább ételeket. Most a tavaszi felhozatalból válogattunk egy egész hónapra valót.

  1. 30.

    Szupergyors avokádókrémes spagetti

  2. 29.

    Sültcsirkeszárny-leves

  3. 28.

    Epres-fehércsokis tart

  4. 27.

    Tökéletes buggyantott tojás

  5. 26.

    Sajtos-zöldfűszeres gofri

  6. 25.

    Fasírtgolyók sokmagvas bundában

  7. 24.

    Chilis-medvehagymás pirított haltej

  8. 23.

    Vega indiai lecsó

  9. 22.

    Paradicsomos-sáfrányos garnéla

  10. 21.

    Gluténmentes málnás brownie

  11. 20.

    Vegán tofupástétom

  12. 19.

    Gombás bulgursaláta

  13. 18.

    Vegán zöldségpesztós pasta

  14. 17.

    Kókuszos panna cotta berkenyepürével

  15. 16.

    Szezámos-gyömbéres csirke

  16. 15.

    Zöldborsókrémleves gombachips-szel

  17. 14.

    Öt hozzávalós parmezános csirkemell

  18. 13.

    Spenótkrémleves Kriszti konyhájából

  19. 12.

    Színes saláta kesumajonézzel

  20. 11.

    Pasta al Limone - Citromos tészta

  21. 10.

    Zöldséges édesburgonya-püré

  22. 9.

    Krémes fodroskel-pestós spagetti

  23. 8.

    Mexikói krémleves

  24. 7.

    Csicseris palacsinták zöldséges túrókrémmel

  25. 6.

    Zöldséges stir fry

  26. 5.

    Tavaszi spárgás carbonara

  27. 4.

    24 órás Pho-leves vegyes csontokból

  28. 3.

    Vegán cukkinitócsni

  29. 2.

    Kacsamell taco

  30. 1.

    Epres-rebarbarás rácsos pite

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...