r
Nosalty Logó

Vörösboros vaddisznópörkölt tejfölösen

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Vörösboros vaddisznópörkölt tejfölösen
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Vaddisznópörkölt

Gnocchi

Tálaláshoz

Összesen 809 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Vaddisznópörkölt

Gnocchi

Tálaláshoz

Összesen 1616 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Vaddisznópörkölt

Gnocchi

Tálaláshoz

Összesen 123 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    44 g

Zsír

  • Összesen
    42.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    737.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    400 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    403.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    59 micro
  • β-karotin
    608 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    517 micro
Összesen 809 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    87.9 g

Zsír

  • Összesen
    84.1 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    252 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1475.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    319 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    143 mg
  • Foszfor
    799 mg
  • Nátrium
    132 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    807.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    128 mg
  • D vitamin:
    63 micro
  • K vitamin:
    132 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    168 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    127 micro
  • α-karotin
    118 micro
  • β-karotin
    1216 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1033 micro
Összesen 1616 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    113.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    10 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    198 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 123 kcal

Hozzávalók

Vaddisznópörkölt

Gnocchi

Tálaláshoz

Elkészítés

Vaddisznópörkölt

  1. A húst alaposan megmossuk, kockára vágjuk, vízbe áztatjuk. Bepácoljuk olajban, zöld és őrölt fűszerekkel.
  2. A hagymát, fokhagymát durván aprítjuk, a szalonnát és a zöldségeket daraboljuk.
  3. Egy lábasban kevés zsíron megpirítjuk a szalonnát, megdinszteljük a hagymát. Rádobjuk a húst. Amikor már kifehéredett, megszórjuk paprikával, öntünk rá vizet, s beletesszük a többi fűszert is. Amikor a hús már félig puha, öntünk bele vörösbort, facsarunk bele citromot.

Gnocchi

  1. Közben a krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, megfőzzük. Összetörjük, összekeverjük a liszttel és a tojással, kicsit meggyúrjuk, majd gnocchikat formázunk.
  2. Pihentetés után forró vízben megfőzzük. Egy edénybe szedjük, kevés forró zsírban megforgatjuk.

Tálaláshoz

  1. Tálaláskor szedünk a tányérra gnocchit, mellé pörköltet. Kanalazunk rá tejfölt, teszünk rá egy chilit, a tányérra pedig egy uborkát.
  2. Vörösborral fogyasztjuk.
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 12761
  • Feltöltés dátuma: 2016. szeptember 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

A húst a főzés előtt egy napig pácoltam, majd vörösborral főztem.

Hozzávalók

Vaddisznópörkölt

Gnocchi

Tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...