Borókabogyó

Borókabogyó

Leírás

A hazánkban is honos boróka cserje vagy fa gömbölyű termése. Az érett, kékesfekete tobozbogyók nagyon aromás, kissé csípős ízűek. Különösen a vadhúsos ételek ízesítésére használatos, de mártásoknak, pácleveknek, főzelékeknek és salátáknak is kitűnő fűszere, valamint a gin legfontosabb ízesítője.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Légmentesen lezárva, sötét helyen, szobahőmérsékleten.

100g Borókabogyó

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm borókabogyó?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...