r
Nosalty Logó

Toad in the hole - kolbász tésztában

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
bankob
Toad in the hole - kolbász tésztában
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
sörös
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Tészta

Szósz

Összesen 661 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Tészta

Szósz

Összesen 3965 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Tészta

Szósz

Összesen 143 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.2 g

Zsír

  • Összesen
    44.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    186 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1953.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    147 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    288 mg
  • Nátrium
    1440 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    176.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    172 micro
Összesen 661 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    133.3 g

Zsír

  • Összesen
    265 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    100 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    1115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11718.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    249 mg
  • Kálcium
    882 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    189 mg
  • Foszfor
    1729 mg
  • Nátrium
    8641 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.2 g
  • Cukor
    54 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1059 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    599 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    391 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    261 micro
  • Kolin:
    976 mg
  • Retinol - A vitamin:
    592 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1032 micro
Összesen 3965 kcal
  • 8% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    425.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    314 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 143 kcal

Hozzávalók

Tészta

Szósz

Elkészítés

Tészta

  1. Előmelegítjük a sütőt 190 fokra légkeverésen. Keverőtálba ütjük a tojásokat, és kézi habverővel felverjük. A tejet hozzáöntjük, és simára keverjük, mehet bele a liszt és a sütőpor, azzal is keverünk egyet. Egy kanál mustárt teszünk hozzá, sózzuk, elkeverjük, és félretesszük.
  2. Egy kisebb tepsibe vagy jénaiba annyi olajat öntünk, hogy befedje az alját. Rátesszük a kolbászt, és 10 percig sütjük az előmelegített sütőben. Kivesszük, és rátesszük a zsályát (lehet rá tenni rozmaringot is pluszban), aztán ráöntjük a felvert masszát. Visszatesszük, és 18-20 percig sütjük, amíg fel nem jön, és szépen barnára pirul.

Szósz

  1. Amíg a tésztás kolbász sül, elkészítjük a szószt. Egy edényben vajat és olajat hevítünk, rátesszük a felszeletelt (vagy apróra vágott) hagymát, és 5 perc alatt üvegesre dinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, és még 5 percig együtt pároljuk.
  3. Mehet rá a liszt, és majdnem mindjárt utána egy kis sör, a worcestershire szósz, pár perc után pedig az alaplé is. Sózzuk, a cukorral édesítjük, és mártás sűrűségűre főzzük. Kb. egy időben fog elkészülni a kolbászokkal.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 599
  • Feltöltés dátuma: 2019. május 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Toad in the hole - kolbász tésztában
bankob 1 recept

Nagyon gyorsan készen van (kb. 1 óra). Magyarul ez egy sült kolbász tésztában sütve, pontosabban yorkshire pudingban. Rendkívül laktató.

Hozzávalók

Tészta

Szósz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...