Tésztasaláta joghurtdresszinggel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 8% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
434
kcal
- 8% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
1735
kcal
- 8% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
145
kcal
- 8% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.9 g
Zsír
-
Összesen 14.1 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 36 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1151.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 234 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 68 mg
-
Foszfor 301 mg
-
Nátrium 506 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 55.1 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 174.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 191 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 78 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 184 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 88 micro
-
α-karotin 55 micro
-
β-karotin 1068 micro
-
β-crypt 271 micro
-
Likopin 1327 micro
-
Lut-zea 926 micro
Összesen
434
kcal
- 8% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 87.7 g
Zsír
-
Összesen 56.5 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 143 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4605.9 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 148 mg
-
Kálcium 935 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 273 mg
-
Foszfor 1203 mg
-
Nátrium 2024 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 220.3 g
-
Cukor 43 mg
-
Élelmi rost 21 mg
VÍZ
-
Összesen 696.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 763 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 311 mg
-
D vitamin: 24 micro
-
K vitamin: 49 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 22 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 735 micro
-
Kolin: 151 mg
-
Retinol - A vitamin: 354 micro
-
α-karotin 218 micro
-
β-karotin 4272 micro
-
β-crypt 1085 micro
-
Likopin 5309 micro
-
Lut-zea 3703 micro
Összesen
1735
kcal
- 8% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.3 g
Zsír
-
Összesen 4.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 12 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 385.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 78 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 101 mg
-
Nátrium 169 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 58.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 64 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 61 micro
-
Kolin: 13 mg
-
Retinol - A vitamin: 30 micro
-
α-karotin 18 micro
-
β-karotin 357 micro
-
β-crypt 91 micro
-
Likopin 444 micro
-
Lut-zea 310 micro
Összesen
145
kcal
Hozzávalók
-
140 g csemegekukorica
-
150 g joghurt
-
2 ek majonéz
-
1 ek ketchup
-
1 gerezd fokhagyma
-
100 g sajt
-
8 db koktélparadicsom
-
1 közepes db piros kaliforniai paprika
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A tésztát bő, forró, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, hűlni hagyjuk.
- A borsót megfőzzük, leszűrjük. A kukoricát is leszűrjük.
- A joghurtot elkeverjük a majonézzel és a ketchuppal. A megtisztított és áttört fokhagymát is a dresszinghez adjuk. Sózzuk, borsozzuk.
- A sajtot és a sonkát apró kockákra vágjuk, a paradicsomokat negyedeljük. A paprikát felkockázzuk.
- A tésztát, a sajtot, a sonkát, a paradicsomot, a paprikát, a kukoricát és a borsót összekeverjük, ráöntjük a dresszinget.
- A salátát kb. 1 órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt sóval, borssal ízesítjük.
- Elkészítettem: 4 alkalommal
- Receptkönyvben: 309
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 37053
- Feltöltés dátuma: 2010. július 31.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- maradékból:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A salátához tetszés szerint hozzákeverhetünk még 1 dl zöldséglevest.