r
Nosalty Logó

Tengeri hal répalepénnyel és káposztával

0,0

0 ÉRTÉKELÉS2 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
labopetra
Tengeri hal répalepénnyel és káposztával
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A halhoz

A répalepényhez

A kedvenc káposztához

470
Kalória
26.5g
Fehérje
55.3g
Szénhidrátok
19.1g
Zsír
480.6g
Víz
70.1g
Koleszterin
9.9g
Rost
26.3g
Cukor
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A halhoz

A répalepényhez

A kedvenc káposztához

Összesen 470 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A halhoz

A répalepényhez

A kedvenc káposztához

Összesen 1411 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A halhoz

A répalepényhez

A kedvenc káposztához

Összesen 63 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    26.5 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1988.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    333 mg
  • Nátrium
    1338 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    480.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    689 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    105 mg
  • D vitamin:
    124 micro
  • K vitamin:
    164 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    152 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    2537 micro
  • β-karotin
    6257 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    8042 micro
  • Lut-zea
    390 micro
Összesen 470 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    79.4 g

Zsír

  • Összesen
    57.2 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5964.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    497 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    296 mg
  • Foszfor
    999 mg
  • Nátrium
    4013 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    166 g
  • Cukor
    79 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

Víz

  • Összesen
    1441.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2068 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    315 mg
  • D vitamin:
    372 micro
  • K vitamin:
    493 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    455 micro
  • Kolin:
    282 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    7612 micro
  • β-karotin
    18770 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    24126 micro
  • Lut-zea
    1170 micro
Összesen 1411 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    269.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    344 micro
  • β-karotin
    847 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1089 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 63 kcal

Elkészítés

A halhoz

  1. A felengedett halszeleteket az egyik citrom levével bedörzsöljük, besózzuk és állni hagyjuk 1 óráig. Az olajat elkeverjük a mustárral, a másik citrom levével, ketchuppal, borssal, majoránnával. A mártással a halszeletek mindkét oldalát megkenjük, és tepsibe egymás mellé fektetjük. Forró sütőben 25-30 percig pároljuk, majd a tetejét megpirítjuk.
  2. A répát, krumplit és hagymát finomra reszeljük. Nagy serpenyőben felolvasztjuk a vajat és az olajat, beletesszük a zöldségeket. Fűszerezzük. Süssük egyik oldalát, amíg barna nem lesz, majd dobjuk a másik oldalára, és azt is süssük meg.
  3. A hagymát és a káposztát vékonyra szeljük. Serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a mustármagot és a kurkumát, mikor sistereg, hozzáadjuk a hagymát és néhány percig együtt pirítjuk. Beletesszük a káposztát, sózzuk, és megpároljuk. Végül meghintjük citromlével.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Sütés hőfoka: 200 °C

A halhoz kerestem köretet: a Testkontroll című könyvből merítettem az ihletet.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!