r
Nosalty Logó

Tengeri hal répalepénnyel és káposztával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
labopetra
Tengeri hal répalepénnyel és káposztával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A halhoz

A répalepényhez

A kedvenc káposztához

Összesen 470 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A halhoz

A répalepényhez

A kedvenc káposztához

Összesen 1411 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír

A halhoz

A répalepényhez

A kedvenc káposztához

Összesen 63 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    26.5 g

Zsír

  • Összesen
    19.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1988.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    333 mg
  • Nátrium
    1338 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    480.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    689 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    105 mg
  • D vitamin:
    124 micro
  • K vitamin:
    164 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    152 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    2537 micro
  • β-karotin
    6257 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    8042 micro
  • Lut-zea
    390 micro
Összesen 470 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    79.4 g

Zsír

  • Összesen
    57.2 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5964.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    141 mg
  • Kálcium
    497 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    296 mg
  • Foszfor
    999 mg
  • Nátrium
    4013 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    166 g
  • Cukor
    79 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    1441.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2068 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    315 mg
  • D vitamin:
    372 micro
  • K vitamin:
    493 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    455 micro
  • Kolin:
    282 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    7612 micro
  • β-karotin
    18770 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    24126 micro
  • Lut-zea
    1170 micro
Összesen 1411 kcal
  • 4% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    2.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    269.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    344 micro
  • β-karotin
    847 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1089 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 63 kcal

Hozzávalók

A halhoz

A répalepényhez

A kedvenc káposztához

Elkészítés

A halhoz

  1. A felengedett halszeleteket az egyik citrom levével bedörzsöljük, besózzuk és állni hagyjuk 1 óráig. Az olajat elkeverjük a mustárral, a másik citrom levével, ketchuppal, borssal, majoránnával. A mártással a halszeletek mindkét oldalát megkenjük, és tepsibe egymás mellé fektetjük. Forró sütőben 25-30 percig pároljuk, majd a tetejét megpirítjuk.
  2. A répát, krumplit és hagymát finomra reszeljük. Nagy serpenyőben felolvasztjuk a vajat és az olajat, beletesszük a zöldségeket. Fűszerezzük. Süssük egyik oldalát, amíg barna nem lesz, majd dobjuk a másik oldalára, és azt is süssük meg.
  3. A hagymát és a káposztát vékonyra szeljük. Serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a mustármagot és a kurkumát, mikor sistereg, hozzáadjuk a hagymát és néhány percig együtt pirítjuk. Beletesszük a káposztát, sózzuk, és megpároljuk. Végül meghintjük citromlével.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2738
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tengeri hal répalepénnyel és káposztával
labopetra 65 recept

A halhoz kerestem köretet: a Testkontroll című könyvből merítettem az ihletet.

Hozzávalók

A halhoz

A répalepényhez

A kedvenc káposztához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...