r
Nosalty Logó

Tandoori csirke joghurtos nyári salátával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Tandoori csirke joghurtos nyári salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A pácoláshoz

A salátához

Összesen 647 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A pácoláshoz

A salátához

Összesen 2587 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A pácoláshoz

A salátához

Összesen 84 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    34.2 g

Zsír

  • Összesen
    45 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    168 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1655.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    187 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    461 mg
  • Nátrium
    873 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    583.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    139 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    107 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    65 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    109 micro
  • β-karotin
    864 micro
  • β-crypt
    73 micro
  • Likopin
    1724 micro
  • Lut-zea
    1119 micro
Összesen 647 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    136.7 g

Zsír

  • Összesen
    180.2 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    91 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    670 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6621.7 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    746 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    376 mg
  • Foszfor
    1844 mg
  • Nátrium
    3493 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    119.1 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    2335.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    555 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    429 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    259 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    346 micro
  • Kolin:
    480 mg
  • Retinol - A vitamin:
    241 micro
  • α-karotin
    437 micro
  • β-karotin
    3456 micro
  • β-crypt
    292 micro
  • Likopin
    6896 micro
  • Lut-zea
    4478 micro
Összesen 2587 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    218 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    115 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    227 micro
  • Lut-zea
    147 micro
Összesen 84 kcal

Hozzávalók

A pácoláshoz

A salátához

Elkészítés

A pácoláshoz

  1. A csirkecombokat lemossuk, bevagdossuk a tetejét,és félretesszük.
  2. A joghurtot összekeverjük a fűszerekkel, és az egészen kicsire aprított fokhagymával. Hozzáöntjük egy citrom kifacsart levét, az olajat, és ebbe helyezzük bele az előkészített combokat. Egy éjszakán keresztül pácoljuk.
  3. Másnap egy tepsibe rácsot helyezünk, rárakjuk a combokat, és előmelegített sütőben 180 fokon kb. egy óra alatt megsütjük, majd a legmagasabb fokozaton kb. 5-8 perc alatt készre megpirítjuk.
  4. A salátához a zöldségeket megmossuk, felszeleteljük, és egy nagy tálba tesszük. Hozzáadjuk a kukoricát, a fűszereket, az olívaolajat, és hűtőben pihentetjük.
  5. Tálaláskor natúr joghurtot csorgatunk a tetejére, és az elkészült csirkével tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 95
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4849
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az indiai konyha egyszerűen levett a lábamról, mivel imádom a fűszeres ételeket, és szerencsére ott ebből nincs hiány. Tandoor sajnos nem áll rendelkezésemre, így maradt a sütő, de ezt az általuk használt pácot ki kellett próbálnom... :)

Hozzávalók

A pácoláshoz

A salátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...