r
Nosalty Logó

Stefánia vagdalt 7.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Stefánia vagdalt 7.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
205 °C
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 534 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2127 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 132 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.3 g

Zsír

  • Összesen
    27.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    358 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1361.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    536 mg
  • Nátrium
    440 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    259.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    493 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    308 mg
  • Retinol - A vitamin:
    166 micro
  • α-karotin
    1249 micro
  • β-karotin
    3271 micro
  • β-crypt
    70 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    657 micro
Összesen 534 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    173.1 g

Zsír

  • Összesen
    109.1 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1433 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5445.3 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    226 mg
  • Kálcium
    1024 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    257 mg
  • Foszfor
    2146 mg
  • Nátrium
    1760 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.8 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1039.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1973 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    341 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    302 micro
  • Kolin:
    1231 mg
  • Retinol - A vitamin:
    665 micro
  • α-karotin
    4995 micro
  • β-karotin
    13085 micro
  • β-crypt
    281 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    2627 micro
Összesen 2127 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    335.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    122 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    308 micro
  • β-karotin
    806 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    162 micro
Összesen 132 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barna kenyeret a sütőben ropogósra pirítjuk.
  2. Közben a vöröshagymát felkockázzuk, üvegesre pirítjuk olíva olajon, majd a tűzről lehúzva összekeverjük a pirospaprikákkal, sóval, borssal és az apróra felkockázott fokhagymával.
  3. Egy nagy tálba helyezzük a két pirítóst, ráöntjük a tejet, majd jól összenyomkodjuk. (Így nem elázott cafatokat kapunk)
  4. Hozzáadjuk a nyers tojást, a sertéshúst, a mustárt, tormát, valamint belereszeljük a zöldségeket is.
  5. Ezután összekeverjük a hagymával, majd kézzel egyenletesen összedolgozzuk a hozzávalókat.
  6. Alulra egy vékonyabb réteg kerül, erre helyezzük a kaliforniai paprika szeleteket, a sajtot és a félbe vágott főtt tojásokat is, majd betakarjuk egy újabb húsos réteggel.
  7. Lefedjük alufóliával, 45 percig így sütjük, majd újabb 15 percig alufólia nélkül.
  • Sütés hőfoka: 205 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 12550
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 15.

Ajánló

Mi friss, ropogós borsófőzelékkel szeretjük a legjobban.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

100% siker. Azért szeretjük, mert szaftos, nem száraz, és a paprika és a sajt különleges ízt ad neki.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...