r
Nosalty Logó

Sonkás-gombás pizza Kattikától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Kattika
Sonkás-gombás pizza Kattikától
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A dán pizzatésztához

A feltéthez

Összesen 1738 kcal
  • 8% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A dán pizzatésztához

A feltéthez

Összesen 3476 kcal
  • 8% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A dán pizzatésztához

A feltéthez

Összesen 225 kcal
  • 8% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    56.4 g

Zsír

  • Összesen
    54.1 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4431.2 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    503 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    731 mg
  • Nátrium
    2929 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    253.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    370.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    254 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    61 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    239 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    231 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    240 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    1390 micro
  • Lut-zea
    694 micro
Összesen 1738 kcal
  • 8% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    112.9 g

Zsír

  • Összesen
    108.3 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    199 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8862.5 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    258 mg
  • Kálcium
    1007 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    247 mg
  • Foszfor
    1461 mg
  • Nátrium
    5858 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    506.8 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    741.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    507 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    123 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    477 micro
  • Kolin:
    141 mg
  • Retinol - A vitamin:
    462 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    480 micro
  • β-crypt
    116 micro
  • Likopin
    2779 micro
  • Lut-zea
    1388 micro
Összesen 3476 kcal
  • 8% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    569.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    376 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    179 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 225 kcal

Hozzávalók

A dán pizzatésztához

A feltéthez

Elkészítés

A dán pizzatésztához

  1. Összegyúrunk egy adag dán pizzatésztát, és elvesszük annak kb. egyharmadát.
  2. A sütőtálat kizsírozzuk, lisztezzük, és kinyújtjuk benne a tésztát.
  3. Megkenjük a paradicsomszósszal, megszórjuk a pizza fűszerkeverékkel, a vékony darabokra vágott fokhagymával.
  4. Sonkakockákat rakunk rá, vékony virslikarikákat, gombaszeleteket, kukoricát szórunk rá és karikákra vágott zöldhagymát.
  5. Az egészet megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6249
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kattika 126 recept

Laci már egy ideje nyaggat, hogy készítsek rendes pizzát is, mert még sosem készítettem, mindig rendeljük valahonnan... Na most valahogy rávettem magam, és azt hiszem, jó ötlet volt:) A tésztája ugyanaz, mint a dán pizzáé.

Hozzávalók

A dán pizzatésztához

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...