r
Nosalty Logó

Rozmaringos csirkevagdalt diós bundában

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rozmaringos csirkevagdalt diós bundában
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A csirkevagdalthoz

A mézes káposztához

Összesen 673 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A csirkevagdalthoz

A mézes káposztához

Összesen 2688 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A csirkevagdalthoz

A mézes káposztához

Összesen 120 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44 g

Zsír

  • Összesen
    37.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1196.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    531 mg
  • Nátrium
    281 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.7 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    376.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    287 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    133 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    124 micro
  • Kolin:
    201 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    672 micro
  • β-karotin
    1565 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    165 micro
Összesen 673 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    176 g

Zsír

  • Összesen
    148.5 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    749 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4785.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    189 mg
  • Kálcium
    903 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    418 mg
  • Foszfor
    2123 mg
  • Nátrium
    1126 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    154.7 g
  • Cukor
    84 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1505 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1148 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    248 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    531 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    497 micro
  • Kolin:
    803 mg
  • Retinol - A vitamin:
    503 micro
  • α-karotin
    2687 micro
  • β-karotin
    6261 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    660 micro
Összesen 2688 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    214 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    120 micro
  • β-karotin
    280 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 120 kcal

Hozzávalók

A csirkevagdalthoz

A mézes káposztához

Elkészítés

A csirkevagdalthoz

  1. A zsemlét tejbe áztatjuk.
  2. A csirkemellfilét ledaráljuk a vöröshagymával, fokhagymával és a kinyomkodott zsemlével. Megsózzuk, megborsozzuk, majd egy ágacska rozmaringról lecsipegetjük a leveleket, és aprítva a darált húshoz adjuk.
  3. Hozzáadunk egy tojást, egy evőkanálnyi olívaolajat és jól összedolgozzuk.
  4. Vizes kézzel, evőkanálnyi golyókat formázunk, és darált dió-zsemlemorzsa keverékében megforgatjuk, majd forró zsiradékban aranybarnára sütjük.
  5. A káposztát és egy szál sárgarépát vékonyra vágva, vaj és olívaolaj keverékén pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadunk 2 ek mézet, és felöntjük a fehérborral és készre pároljuk, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt, és összeforraljuk.
  6. Miután a vagdalt megsült, basmati rizzsel és a tejszínes-mézes káposztával tálaljuk, amit megszórunk egy kevés darált dióval.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1847
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Elkészítését tekintve rendkívül egyszerű, és ami még inkább javára válik az, hogy nagyon gyorsan elkészül, és még finom is!

Hozzávalók

A csirkevagdalthoz

A mézes káposztához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...