r
Nosalty Logó

Raffaello szelet Czápika konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Czápika
Raffaello szelet Czápika konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A fehér tésztához

A barna tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 739 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A fehér tésztához

A barna tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 7414 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A fehér tésztához

A barna tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 344 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    47.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    790.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    177 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    323 mg
  • Nátrium
    195 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.3 g
  • Cukor
    55 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    281 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    178 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    172 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    223 micro
Összesen 739 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    132 g

Zsír

  • Összesen
    474.9 g
  • Telített zsírsav
    168 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    142 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    142 g
  • Koleszterin
    2172 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7909 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    259 mg
  • Kálcium
    1774 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    644 mg
  • Foszfor
    3229 mg
  • Nátrium
    1947 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    713.4 g
  • Cukor
    552 mg
  • Élelmi rost
    51 mg

VÍZ

  • Összesen
    538.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2811 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    436 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    501 micro
  • Kolin:
    1781 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2662 micro
  • α-karotin
    77 micro
  • β-karotin
    1724 micro
  • β-crypt
    67 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2233 micro
Összesen 7414 kcal
  • 7% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    101 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    366.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    150 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    130 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    80 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 344 kcal

Hozzávalók

A fehér tésztához

A barna tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A fehér tésztához

  1. A fehér tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, beleforgatjuk a többi hozzávalót.
  2. Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, belesimítjuk a tésztát, és világosra sütjük.
  3. A barna tésztáhoza tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, beleforgatjuk a többi hozzávalót, ezt is megsütjük.
  4. A krémhez a tojássárgáját habosra keverük a kétféle cukorral, belekeverjük a pudingport, végül a tejet, folyton keverve sűrű krémmé főzzük. Még melegen, de nem forrón, belekeverjük a margarint is. Kihűtjük.
  5. Ha mindkét tészta és a krém is kihűlt, összeállítjuk a sütit.
  6. Alulra kerül a fehér tészta, rá a krém kicsit több, mint a fele, erre a barna tészta és a maradék krém. A tetejét megszórjuk kókusz- és csokireszelékkel.
  7. Hűtőben állni hagyjuk pár órát, egy éjszakát is lehet, hogy jól összeérjen.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20×30
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 208
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 20128
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Raffaello szelet Czápika konyhájából
Czápika 30 recept

Családi összejövetelen, vendégségben nálunk az egyik kedvenc.

Hozzávalók

A fehér tésztához

A barna tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...