r
Nosalty Logó

Pancerotti

0,0

0 ÉRTÉKELÉS10 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Pancerotti
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

1084
Kalória
47.8g
Fehérje
103.7g
Szénhidrátok
51.2g
Zsír
106.1g
Víz
128.4g
Koleszterin
4.4g
Rost
5.6g
Cukor
  • 16% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 1084 kcal
  • 16% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 4334 kcal
  • 16% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 299 kcal
  • 16% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.8 g

Zsír

  • Összesen
    51.2 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4407.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    745 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    771 mg
  • Nátrium
    2769 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    106.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    230 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    151 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    228 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    151 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 1084 kcal
  • 16% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    191.4 g

Zsír

  • Összesen
    205 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    514 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    17628.3 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    229 mg
  • Kálcium
    2980 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    225 mg
  • Foszfor
    3085 mg
  • Nátrium
    11077 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    415 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

Víz

  • Összesen
    424.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    920 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    96 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    605 micro
  • Kolin:
    280 mg
  • Retinol - A vitamin:
    914 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    98 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    342 micro
Összesen 4334 kcal
  • 16% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1219.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    206 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    213 mg
  • Nátrium
    766 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    29.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    42 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 299 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt, majd a cukorral felfuttatjuk.
  2. Összegyúrjuk a tésztát, és berakjuk a hűtőbe kb. 20 percre.
  3. Addig elkészítjük a tölteléket, ami csak annyiból áll, hogy felkockázzuk a sajtot és a szalámit, majd összekeverjük a ketchuppal, mustárral, oregánóval.
  4. Mire kivesszük a hűtőből a tésztát, megkel. Kinyújtjuk, majd felszeleteljük, mintha lángost készítenénk.
  5. A tölteléket a tészta egyik végébe rakjuk, a másik végét ráborítjuk, és jól összenyomkodjuk a széleit.
  6. Végül kisütjük az olajban, és már kész is.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 20 perc

A pancerotti eredetileg olasz származású specialitás, melyet a délszláv államokban is meghonosítottak. Ha hasonlítani szeretnénk valamihez, leginkább a fánk és a lángos közötti átmenetet képez, különleges töltött tészta. Olaszországban eredetileg apró kis falatkákat készítettek, melyek leginkább tejfölös alapúak voltak. A délszláv államok verziója már sokkal nagyobb, emberesebb méretű.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Ropogós tócsnigofri

A tócsnit több módszerrel is ropogósra süthetjük: serpenyőben, tepsiben, de akár gofrisütőben is készülhet. Így extrán roppanós lesz a külseje, plusz izgalmas formát is kap. ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!