r
Nosalty Logó

Medvehagymás vadas harcsa

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Baroness konyhája
Medvehagymás vadas harcsa
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 721 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2163 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 127 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    32.4 g

Zsír

  • Összesen
    52.3 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1167.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    118 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    620 mg
  • Nátrium
    249 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    413.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    201 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    828 micro
  • β-karotin
    1991 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    162 micro
Összesen 721 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    97.3 g

Zsír

  • Összesen
    157 g
  • Telített zsírsav
    111 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3503.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    353 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    444 mg
  • Foszfor
    1860 mg
  • Nátrium
    747 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    114.5 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1240.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    602 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    14 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    413 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2485 micro
  • β-karotin
    5972 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    486 micro
Összesen 2163 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    208.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    148 micro
  • β-karotin
    356 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 127 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A harcsát felszeleteljük és besózzuk. A panírhoz összekeverjük a zabkorpát, a kukoricadarát, a fűszerpaprikát és az őrölt borsot ízlés szerint. A halszeleteket megforgatjuk a fűszeres panírban és olajsprayvel bespriccelt sütőpapíros sütőlemezre helyezzük.
  2. Hőlégkeveréssel, egyszer megforgatva 180 fokon pirosra, ropogósra sütjük.
  3. A mártáshoz a kókuszolajban megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát. Rátesszük a felkarikázott sárga- és fehérrépát, a babérleveleket, a medvehagymát és a mustárt, sózzuk, borsozzuk és annyi vízzel felengedjük, amennyi ellepi. Félpuha fázisban a felkockázott almát is hozzáadjuk.
  4. Amikor megpuhultak a zöldségek, a babérlevelet kivesszük és botmixerrel összeturmixoljuk. Felöntjük annyi kókusztejjel, hogy krémes legyen és ezzel selymessé tovább mixeljük.
  5. A citromlevet hozzáadva és utána sózva, a tejjel kiforrraljuk. Teljes kiőrlésű/ durum makarónival vagy penne tésztával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 305
  • Feltöltés dátuma: 2022. április 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Medvehagymás vadas harcsa
Baroness konyhája 96 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...