Kinder Bueno Fannika konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Fannika07
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
- 6% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
40g tojásfehérje21 kcal
-
19g cukor74 kcal
-
12 kcal
-
5g finomliszt20 kcal
-
4g zsemlemorzsa16 kcal
-
1g sütőpor1 kcal
-
4g dió28 kcal
-
42g nutella225 kcal
-
83g tej47 kcal
-
20g tojássárgája64 kcal
-
42g cukor161 kcal
-
29 kcal
-
33g teavaj239 kcal
-
15g étcsokoládé82 kcal
-
28 kcal
-
1 kcal
-
42g habtejszín122 kcal
Összesen
1170
kcal
- 6% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
480g tojásfehérje250 kcal
-
230g cukor890 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
-
65g finomliszt237 kcal
-
50g zsemlemorzsa198 kcal
-
12g sütőpor6 kcal
-
52g dió340 kcal
-
500g nutella2695 kcal
-
1000g tej560 kcal
-
240g tojássárgája773 kcal
-
500g cukor1935 kcal
-
343 kcal
-
400g teavaj2868 kcal
-
180g étcsokoládé983 kcal
-
80g háztartási keksz335 kcal
-
9 kcal
-
500g habtejszín1460 kcal
Összesen
14023
kcal
- 6% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
10.9g tojásfehérje6 kcal
-
5.2g cukor20 kcal
-
0.4g napraforgó olaj3 kcal
-
1.5g finomliszt5 kcal
-
1.1g zsemlemorzsa4 kcal
-
0.3g sütőpor0 kcal
-
1.2g dió8 kcal
-
11.4g nutella61 kcal
-
22.7g tej13 kcal
-
5.5g tojássárgája18 kcal
-
11.4g cukor44 kcal
-
8 kcal
-
9.1g teavaj65 kcal
-
4.1g étcsokoládé22 kcal
-
1.8g háztartási keksz8 kcal
-
0.1g cukrozatlan kakaópor0 kcal
-
11.4g habtejszín33 kcal
Összesen
318
kcal
- 6% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 28% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 16.7 g
Zsír
-
Összesen 68.9 g
-
Telített zsírsav 43 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 336 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1032.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 301 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 70 mg
-
Foszfor 342 mg
-
Nátrium 287 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 121.9 g
-
Cukor 97 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 79.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 421 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 53 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 50 micro
-
Kolin: 188 mg
-
Retinol - A vitamin: 412 micro
-
α-karotin 9 micro
-
β-karotin 100 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 229 micro
Összesen
1170
kcal
- 6% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 28% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 200 g
Zsír
-
Összesen 827 g
-
Telített zsírsav 516 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 197 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 60 g
-
Koleszterin 4033 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 12391.7 g
-
Cink 19 mg
-
Szelén 305 mg
-
Kálcium 3615 mg
-
Vas 51 mg
-
Magnézium 836 mg
-
Foszfor 4104 mg
-
Nátrium 3446 mg
-
Réz 6 mg
-
Mangán 10 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1463 g
-
Cukor 1165 mg
-
Élelmi rost 52 mg
VÍZ
-
Összesen 956.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5055 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 9 micro
-
E vitamin: 53 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 638 micro
-
K vitamin: 73 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 6 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 594 micro
-
Kolin: 2256 mg
-
Retinol - A vitamin: 4944 micro
-
α-karotin 104 micro
-
β-karotin 1201 micro
-
β-crypt 81 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2749 micro
Összesen
14023
kcal
- 6% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 28% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 4.5 g
Zsír
-
Összesen 18.8 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 92 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 281.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 82 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 93 mg
-
Nátrium 78 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 33.3 g
-
Cukor 26 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 21.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 115 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 51 mg
-
Retinol - A vitamin: 112 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 27 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 62 micro
Összesen
318
kcal
Hozzávalók
-
12 db tojásfehérje
-
230 g cukor
-
2 ek napraforgó olaj
-
65 g finomliszt
-
50 g zsemlemorzsa
-
1 csomag sütőpor
-
2 marék dió
-
0.5 kg nutella
-
1 l tej
-
12 db tojássárgája
-
500 g cukor
-
2 csomag vaníliás pudingpor
-
40 dkg teavaj
-
18 dkg étcsokoládé
-
20 db háztartási keksz
-
1 csapott ek cukrozatlan kakaópor
-
500 ml habtejszín
Elkészítés
- A 12 db tojásfehérjét 230 gramm cukorral verjük keményre.
- A száraz hozzávalókat (65 gramm lisztet, 50 gramm zsemlemorzsát és egy csomag sütőport) keverjük össze egy külön tálban, majd a habunkhoz adjuk hozzá a 2 evőkanál olajat és óvatos kavargatás mellett több adagban a száraz hozzávalókat is. Vigyázzunk, hogy ne törjük össze a habot!
- Kivajazott gáztepsibe öntsük bele a kapott masszát, és szórjuk meg durvára tört dióval, majd ha ez kész, akkor mehet a sütőbe 160 fokra (légkeverésen).
- Ha kisült a tésztánk, még melegen kenjük meg nutellával a tetejét (ízlés szerint, de nem ajánlott nagyon vastagon, mert így is elég édes lesz a süteményünk).
- A 12 db tojássárgáját a fél kg cukorral keverjük ki, majd adjuk hozzá a 2 csomag pudingport, majd kevergetés mellett adjuk hozzá az 1 liter tejünket, és főzzünk belőle pudingot.
- A pudingunkat 2 egyenlő részre osztjuk, és az egyik felébe belekeverjük a 18 dkg étcsokit (még forrón).
- Hagyjuk picit hűlni a pudingokat, majd a vaníliás és a csokis pudingba is 20-20 dkg vajat keverünk.
- Ha ez kész, a vaníliás pudingot eloszlatjuk a nutellával megkent süteményünk felületén.
- A vaníliás felületre tejbe mártott háztartási kekszet rakunk szépen sorban.
- A kekszes felületen egyenletesen oszlassuk el a csokis pudingot, majd hagyjuk állni a süteményünket, ha eleget hűlt, tegyük hűtőbe.
- Verjük fel a habtejszínt, és a már hideg süteményünk tetején szintén egyenletesen oszlassuk el, és díszítésként szórjuk meg egy kevés kakaóporral.
- A kész süteményünket tegyük hűtőbe, és hagyjuk állni, hogy a keksz is meg tudjon puhulni.
- Jó étvágyat kívánok hozzá!🥰
- Sütés hőfoka: 160 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 40x40
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 28
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 993
- Feltöltés dátuma: 2021. március 22.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Fannika07
1 recept