r
Nosalty Logó

Kinder bueno dupla kekszréteggel

5,0

2 ÉRTÉKELÉS3 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Iluska
Kinder bueno dupla kekszréteggel
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A tésztához és a töltelékhez

A krémhez

A tetejére

1716
Kalória
30.8g
Fehérje
193g
Szénhidrátok
89.4g
Zsír
106.9g
Víz
333.8g
Koleszterin
5.4g
Rost
88.5g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához és a töltelékhez

A krémhez

A tetejére

Összesen 1716 kcal
  • 7% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához és a töltelékhez

A krémhez

A tetejére

Összesen 8569 kcal
  • 7% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához és a töltelékhez

A krémhez

A tetejére

Összesen 282 kcal
  • 7% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.8 g

Zsír

  • Összesen
    89.4 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    334 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1508.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    422 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    353 mg
  • Nátrium
    642 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    193 g
  • Cukor
    89 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    106.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    688 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    222 mg
  • Retinol - A vitamin:
    656 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    370 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    271 micro
Összesen 1716 kcal
  • 7% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    154.1 g

Zsír

  • Összesen
    446.8 g
  • Telített zsírsav
    153 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    155 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    97 g
  • Koleszterin
    1669 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7543.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    2110 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    257 mg
  • Foszfor
    1764 mg
  • Nátrium
    3211 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    965.1 g
  • Cukor
    443 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

Víz

  • Összesen
    534.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3439 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    33 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    331 micro
  • K vitamin:
    250 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    305 micro
  • Kolin:
    1108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3281 micro
  • α-karotin
    49 micro
  • β-karotin
    1852 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1357 micro
Összesen 8569 kcal
  • 7% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    247.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    17.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 282 kcal

Elkészítés

A tésztához és a töltelékhez

  1. A 6 db tojásfehérjét a cukorral felverjük. Hozzáadjuk az olajat, a sütőporos lisztet, a zsemlemorzsát.
  2. Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük, megszórjuk a darabokra vágott dióval és megsütjük.
  3. Még melegen mogyorókrémet csöpögtetünk rá.
  4. Elkészítjük a krémet: a tojás sárgáját, a pudingport, a lisztet kevés tejjel simára keverjük. A többi tejet a cukorral felforraljuk, a tojássárgás masszát hozzáöntjük és folyamatos keverés mellett besűrítjük. Hozzáadjuk a margarint és kézi turmix segítségével egyneművé verjük.
  5. A krémet kettévesszük 2/3 és 1/3 részre. Az 1/3 részbe belekeverjük a csokiszeleteket, ezt is egyneművé keverjük. Kihűtjük mindkét krémet.
  6. Összeállítjuk a süteményt. A sült tészta tetejére kenjük a sárga krém felét. Minden egyes kekszet a tejben megforgatunk, és a sárga krém tetejére pakoljuk, hogy az egészet befedje.
  7. A barna krémet a kekszre simítjuk. Erre jön ismét egy kekszréteg ugyanúgy, mint az előzőekben.
  8. Majd a maradék sárga krémet a kekszre kenjük.
  9. A tejszínt kevés cukorral felverjük és a legtetejét díszítjük!!
  10. Pár órára hűtőbe tesszük!

A krémhez

  1. A 6 tojássárgáját a vaníliás pudingporral, a tejből kicsit elvéve simára keverjük. A többi tejet a cukorral felforraljuk, majd a tojássárgás masszát hozzáöntjük és folyamatos keverés mellett besűrítjük.
  2. Mikor kicsit kihűlt, hozzáadjuk a margarint és kézi mixerrel egyneművé verjük.
  3. Elfelezzük a krémet és az egyik felébe tesszük a darabokra tördelt csokoládét, majd addig kevergetjük, míg teljesen elolvad.

A tetejére

  1. Verjük fel a tejszínt a cukorral.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 perc
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

A két kekszréteg miatt vastagabb, laktatósabb sütit kapunk. Én szív alakú formában is megsütöttem, persze sima tepsiben is tökéletes lesz. A keksz darabját pontosan nem tudom, ez függ a tepsi méretétől. Ha valaki édesebbre szeretné, akkor kóstolja meg a krémet, és porcukorral gazdagítsa!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

A tökéletes piskóta

Rengeteg sütemény alapját adja, megannyiszor desszerthez szükséges, mégis sokaknak mumus a piskóta készítése. Az egyszerű hozzávalókból nem mindig sül meg az a légies, könnyed, ...

Lakos Benedek

Kinder bueno szelet mennyeien

A Kinder Bueno szeletért sokan rajonganak, ami nem csoda, hiszen egyik rétege finomabb, mint a másik. A mogyoróval, mogyorókrémmel és főzött krémmel készített édesség ezen verziója is ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Sárközi Ákos nem tétlenkedik: újabb projektek vannak kilátásban

Sárközi Ákos újabb és újabb projektekbe vág bele, és van, ami még számára is teljes újdonság. A Konyhafőnök után rengeteg szeretetet kapott az emberektől, ez is segített átvészelni neki ezt az időszakot. Az NLC készített interjút vele, lássuk, hogy érzi most magát a bőrében a sztárséf!

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!