r
Nosalty Logó

Kinder bueno dupla kekszréteggel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Kinder bueno dupla kekszréteggel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához és a töltelékhez

A krémhez

A tetejére

Összesen 1716 kcal
  • 7% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához és a töltelékhez

A krémhez

A tetejére

Összesen 8569 kcal
  • 7% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához és a töltelékhez

A krémhez

A tetejére

Összesen 282 kcal
  • 7% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.8 g

Zsír

  • Összesen
    89.4 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    334 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1508.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    422 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    51 mg
  • Foszfor
    353 mg
  • Nátrium
    642 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    193 g
  • Cukor
    89 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    106.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    688 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    66 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    222 mg
  • Retinol - A vitamin:
    656 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    370 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    271 micro
Összesen 1716 kcal
  • 7% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    154.1 g

Zsír

  • Összesen
    446.8 g
  • Telített zsírsav
    153 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    155 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    97 g
  • Koleszterin
    1669 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7543.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    2110 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    257 mg
  • Foszfor
    1764 mg
  • Nátrium
    3211 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    965.1 g
  • Cukor
    443 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    534.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3439 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    33 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    331 micro
  • K vitamin:
    250 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    305 micro
  • Kolin:
    1108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3281 micro
  • α-karotin
    49 micro
  • β-karotin
    1852 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1357 micro
Összesen 8569 kcal
  • 7% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    247.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 282 kcal

Hozzávalók

A tésztához és a töltelékhez

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához és a töltelékhez

  1. A 6 db tojásfehérjét a cukorral felverjük. Hozzáadjuk az olajat, a sütőporos lisztet, a zsemlemorzsát.
  2. Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük, megszórjuk a darabokra vágott dióval és megsütjük.
  3. Még melegen mogyorókrémet csöpögtetünk rá.
  4. Elkészítjük a krémet: a tojás sárgáját, a pudingport, a lisztet kevés tejjel simára keverjük. A többi tejet a cukorral felforraljuk, a tojássárgás masszát hozzáöntjük és folyamatos keverés mellett besűrítjük. Hozzáadjuk a margarint és kézi turmix segítségével egyneművé verjük.
  5. A krémet kettévesszük 2/3 és 1/3 részre. Az 1/3 részbe belekeverjük a csokiszeleteket, ezt is egyneművé keverjük. Kihűtjük mindkét krémet.
  6. Összeállítjuk a süteményt. A sült tészta tetejére kenjük a sárga krém felét. Minden egyes kekszet a tejben megforgatunk, és a sárga krém tetejére pakoljuk, hogy az egészet befedje.
  7. A barna krémet a kekszre simítjuk. Erre jön ismét egy kekszréteg ugyanúgy, mint az előzőekben.
  8. Majd a maradék sárga krémet a kekszre kenjük.
  9. A tejszínt kevés cukorral felverjük és a legtetejét díszítjük!!
  10. Pár órára hűtőbe tesszük!

A krémhez

  1. A 6 tojássárgáját a vaníliás pudingporral, a tejből kicsit elvéve simára keverjük. A többi tejet a cukorral felforraljuk, majd a tojássárgás masszát hozzáöntjük és folyamatos keverés mellett besűrítjük.
  2. Mikor kicsit kihűlt, hozzáadjuk a margarint és kézi mixerrel egyneművé verjük.
  3. Elfelezzük a krémet és az egyik felébe tesszük a darabokra tördelt csokoládét, majd addig kevergetjük, míg teljesen elolvad.

A tetejére

  1. Verjük fel a tejszínt a cukorral.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 149
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 25164
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A két kekszréteg miatt vastagabb, laktatósabb sütit kapunk. Én szív alakú formában is megsütöttem, persze sima tepsiben is tökéletes lesz. A keksz darabját pontosan nem tudom, ez függ a tepsi méretétől. Ha valaki édesebbre szeretné, akkor kóstolja meg a krémet, és porcukorral gazdagítsa!

Hozzávalók

A tésztához és a töltelékhez

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...