r
Nosalty Logó

Kávés-joghurtos kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Kávés-joghurtos kocka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

tészta

tetejére

Összesen 823 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

tészta

tetejére

Összesen 4112 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír

tészta

tetejére

Összesen 216 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.2 g

Zsír

  • Összesen
    32.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1340.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    403 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    515 mg
  • Nátrium
    330 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    113.4 g
  • Cukor
    74 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    206.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    163 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    184 micro
Összesen 823 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.9 g

Zsír

  • Összesen
    164.4 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    1077 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6703.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    181 mg
  • Kálcium
    2017 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    258 mg
  • Foszfor
    2577 mg
  • Nátrium
    1652 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    567.2 g
  • Cukor
    370 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1032.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    786 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    212 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    246 micro
  • Kolin:
    817 mg
  • Retinol - A vitamin:
    773 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    168 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    920 micro
Összesen 4112 kcal
  • 5% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    355.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    137 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.1 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 216 kcal

Elkészítés

tészta

  1. A tésztához az első 4 anyagot jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral, kakaóval, szódabikarbónával elkevert lisztet. Jól eldolgozzuk. Végül a 4 tojás habbá vert fehérjét is óvatosan beleforgatjuk.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőbe tesszük. Először kissé magasabb hőfokon (220 fok) sütjük, majd 10 perc után 190 fokra mérsékeljük a hőt. Tűpróbáig sütjük.
  3. Ha kihűlt a tészta és a joghurt langyos, ráöntjük a tetejére. Teljes dermedésig hűtőbe tesszük (kb. 4-5 óra).
  4. Ha megkeményedett, kockákra vágjuk. Tejszínhabbal tálaljuk. Jó étvágyat!

tetejére

  1. A joghurtot, cukrokat, odatesszük melegedni. Pár kanállal elveszünk belőle, és a zselatint csomómentesre keverjük, amit utána hozzáöntünk. Vigyázat! Csak melegítsük, forralni nem szabad!
  2. Mikor jól összemelegedett, levesszük a tűzről, és a felvert tejszínt óvatos mozdulatokkal hozzákeverjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 36x22
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4047
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon mutatós, finom kis sütemény a végeredmény, ha valaki ezt választja!!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...