r
Nosalty Logó

Füstölt tarjás-hagymás pizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Giovanna
Füstölt tarjás-hagymás pizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Pizzatészta

Paradicsomos alapszósz

Tejfölös alapszósz

Feltét

Összesen 766 kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Pizzatészta

Paradicsomos alapszósz

Tejfölös alapszósz

Feltét

Összesen 3063 kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Pizzatészta

Paradicsomos alapszósz

Tejfölös alapszósz

Feltét

Összesen 188 kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.4 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1170.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    242 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    287 mg
  • Nátrium
    536 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    107.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    200.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    124 micro
  • α-karotin
    33 micro
  • β-karotin
    287 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    4239 micro
  • Lut-zea
    130 micro
Összesen 766 kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    117.6 g

Zsír

  • Összesen
    94.9 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    212 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4682.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    967 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    206 mg
  • Foszfor
    1146 mg
  • Nátrium
    2146 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    428.2 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    802.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    597 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    100 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    244 micro
  • Kolin:
    135 mg
  • Retinol - A vitamin:
    495 micro
  • α-karotin
    133 micro
  • β-karotin
    1148 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    16955 micro
  • Lut-zea
    522 micro
Összesen 3063 kcal
  • 8% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    287.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    70 mg
  • Nátrium
    132 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1041 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 188 kcal

Hozzávalók

Pizzatészta

Paradicsomos alapszósz

Tejfölös alapszósz

Feltét

Elkészítés

Pizzatészta

  1. Az élesztőt a vízzel, cukorral és olívaolajjal összekeverjük, pár percig állni hagyjuk, majd a felfutott keveréket az enyhén sózott liszt közepébe öntjük, és összedolgozzuk.
  2. 1 órát kelni hagyjuk, majd két 30 cm-s pizzakorongot nyújtunk belőle.
  3. A kétféle szószt a hozzávalókból elkészítjük.
  4. A két pizzát elkészítjük, az egyik paradicsomos alappal, a másik tejfölös alappal készül, mehet rá a felaprított feltét, tetejére sajt.
  5. 250 fokon, alul-felül sütési módozatban 15 perc alatt kész.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20×20
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 125
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 8948
  • Feltöltés dátuma: 2013. október 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Füstölt tarjás-hagymás pizza
Giovanna 46 recept

Apa beteg (egy kis megfázás, ami egy férfinak a világvége), így anya és a kis 7 hetes poronty kitalálják, hogy akkor apa ebédre az egyik kedvencét kapja, házi pizzát...

Hozzávalók

Pizzatészta

Paradicsomos alapszósz

Tejfölös alapszósz

Feltét

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...