r
Nosalty Logó

Ferrero Rocher kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Ferrero Rocher kocka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 695 kcal
  • 9% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 5548 kcal
  • 9% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 284 kcal
  • 9% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    27.4 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    137 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    986.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    250 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    80 mg
  • Foszfor
    379 mg
  • Nátrium
    243 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.1 g
  • Cukor
    49 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    118 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 695 kcal
  • 9% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    127.3 g

Zsír

  • Összesen
    218.8 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    1093 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7893.7 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    216 mg
  • Kálcium
    1999 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    638 mg
  • Foszfor
    3034 mg
  • Nátrium
    1947 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    768.8 g
  • Cukor
    391 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

VÍZ

  • Összesen
    272.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    551 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    34 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    410 micro
  • Kolin:
    948 mg
  • Retinol - A vitamin:
    541 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1587 micro
Összesen 5548 kcal
  • 9% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    403.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    155 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.3 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 284 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat szétválasztjuk. Afehérjéket 2 csomag vanilin cukorral kemény habbá verjük.
  2. A tojássárgákat is 150 gramm cukorral fehéredésig verjük.
  3. Adjuk hozzá a piskóta hozzávalóit (olaj, tej, aromák, majd a száraz anyagok, a lisztek sütőpor és kakaópor).
  4. A mikróban 350 W-on 2 percig melegítsük a csokit, majd ugyanennyit 2 ek tejet is, és öntsük a csokira, majd az olvadt csokit is öntsük bele a masszába. Majd 1 ek mogyorókrémet is adjunk hozzá. Jól keverjük homogénné habverővel is. A habot óvatosan forgassuk bele a tésztába.
  5. Egy kisebb edénybe szedjünk ki a masszából kb 3merőkanálnyit.Egy kis csomag omlós kekszet őröljünk meg. Mozsár és turmixgép hiányában tegyük bele egy nejlonba, fogjuk le a nyílását, és egy sodrófával ütögessük, és törjük apró darabokra. Öntsük a kiszedett masszába.
  6. Kenjünk ki egy kisebb tepsit sütőmargarinnal, lisztel, és öntsük bele a piskótatésztát, tetejére a kekszes masszát.
  7. 15 percig nagy lángon (200 fokon) majd még 30 percet kis lángon (180 fokon)sül a süti, tűpróbáig.
  8. Közben megcsináljuk a krémet.3 deci tejben 4 ek cukorral, kis mandulaaromával főzünk egy csoki pudingot főzős pudingporból.Ha kész , belekeverjük még az étcsoki többi részét, valamint 3 púpos ek mogyorókrémet.
  9. Törjünk össze egy zacskó mogyorós drazsét, és egy evőkanálnyit tegyünk a krémbe.
  10. A sütit vágjuk félbe, kenjük be a krém 2/3 -val, majd a tetejét és az oldalán is bekenjük a krémmel.Tetejére szórjuk a mogyoródrazsé darabokat.Felkockázzuk, és már lehet is falni!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 966
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 164086
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádom a kis golyó bonbont, és szerettem volna valami hasonlót készíteni a családnak, csak sütiből. :) Tetszett nekik. A készítésről még több képet találtok itt.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...