Mandulaaroma

Mandulaaroma

Leírás

A mandulaaroma mandula ízhatást kölcsönöz, színe fehér és zöld. A zöld mandulaaroma hozzáadásával színezhetjük pl. a marcipánt. Használhatjuk krémekhez, desszertekhez, mandulaízű süteményekhez, készíthetünk vele koktélokat, gyümölcskelyhet, fagylaltot és likőrt. Rendszerint a marcipán ízű sütemények alapanyaga.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben.

100g Mandulaaroma

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm mandulaaroma?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...