r
Nosalty Logó

Étcsokoládés kinder bueno

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Étcsokoládés kinder bueno
adag
Előkészítés
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A sütőforma előkészítéséhez

A tésztához

A vaníliás krémhez

A csokoládés krémhez

A tetejére

Összesen 1413 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A sütőforma előkészítéséhez

A tésztához

A vaníliás krémhez

A csokoládés krémhez

A tetejére

Összesen 8468 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A sütőforma előkészítéséhez

A tésztához

A vaníliás krémhez

A csokoládés krémhez

A tetejére

Összesen 260 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.3 g

Zsír

  • Összesen
    84.4 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    278 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1273.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    425 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    318 mg
  • Nátrium
    441 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    135.6 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    90.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    642 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    611 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    360 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    228 micro
Összesen 1413 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    145.9 g

Zsír

  • Összesen
    506.2 g
  • Telített zsírsav
    182 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    175 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    110 g
  • Koleszterin
    1669 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7641.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    179 mg
  • Kálcium
    2552 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    319 mg
  • Foszfor
    1911 mg
  • Nátrium
    2649 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    813.8 g
  • Cukor
    436 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    544 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3849 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    42 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    331 micro
  • K vitamin:
    298 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    320 micro
  • Kolin:
    1131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3665 micro
  • α-karotin
    49 micro
  • β-karotin
    2158 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1366 micro
Összesen 8468 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    236.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 260 kcal

Hozzávalók

A sütőforma előkészítéséhez

A tésztához

A vaníliás krémhez

A csokoládés krémhez

A tetejére

Elkészítés

A sütőforma előkészítéséhez

  1. A 6 db tojásfehérjét a cukorral felverjük. Hozzáadjuk az olajat, a sütőporos lisztet, a zsemlemorzsát.
  2. Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük, megszórjuk a darabokra vágott dióval, és megsütjük.
  3. Még melegen mogyorókrémet csöpögtetünk rá.
  4. Három tojássárgáját elkeverjük a vaníliás pudingporral, 3 ek liszttel, a fele tejből (4 dl) kicsit elvéve simára keverjük. A többi tejet a fele (10 dkg) cukorral felforraljuk, a tojássárgás masszát hozzáöntjük, és folyamatos keverés mellett besűrítjük. Hozzáadjuk a fele 15 dkg margarint, és kézi turmixszal egyneművé verjük.
  5. Ugyanilyen mennyiségekkel elkészítjük az étcsokis pudingos krémet. Mindkét krémet kihűtjük.
  6. Összeállítjuk a süteményt. A sült tészta tetejére kenjük a sárga krémet. Minden egyes kekszet tejben megforgatunk, és a sárga krém tetejére pakoljuk, hogy az egészet befedje.
  7. Majd a barna krémet simítjuk a kekszre.
  8. A tejszínt kevés cukorral felverjük, habzsákba vagy kis neylonba tesszük, sarkán lyukat vágunk, majd a habbal hullámosan körbedíszítjük. Olvasztott csokoládéval is díszítjük.
  9. Pár órára hűtőbe tesszük, és jó étvággyal ehetjük!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 169
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 22570
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A kinder bueno nálunk az első helyen áll. Az étcsokoládés puding még finomabbá teszi. A tetejére való tejszínt én mindig pár kanál habfixálóval is rögzítem.

Hozzávalók

A sütőforma előkészítéséhez

A tésztához

A vaníliás krémhez

A csokoládés krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...