r
Nosalty Logó

Bolognai sertésszelet

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Friedrich Antal
Bolognai sertésszelet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Bolognai spagetti

Rántott sertésszelet

Összesen 1763 kcal
  • 14% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Bolognai spagetti

Rántott sertésszelet

Összesen 7047 kcal
  • 14% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Bolognai spagetti

Rántott sertésszelet

Összesen 263 kcal
  • 14% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.4 g

Zsír

  • Összesen
    89.8 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    234 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2660.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    475 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    159 mg
  • Foszfor
    1017 mg
  • Nátrium
    831 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    252.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    64 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    377 micro
  • Kolin:
    236 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    149 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1373 micro
  • Lut-zea
    192 micro
Összesen 1763 kcal
  • 14% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    321.6 g

Zsír

  • Összesen
    359 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    169 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    74 g
  • Koleszterin
    936 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10642 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    640 mg
  • Kálcium
    1901 mg
  • Vas
    36 mg
  • Magnézium
    635 mg
  • Foszfor
    4067 mg
  • Nátrium
    3324 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    614.8 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    1009.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    434 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    60 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    254 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    11 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    97 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1509 micro
  • Kolin:
    944 mg
  • Retinol - A vitamin:
    384 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    597 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    5490 micro
  • Lut-zea
    769 micro
Összesen 7047 kcal
  • 14% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    398.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    152 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    206 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 263 kcal

Hozzávalók

Bolognai spagetti

Rántott sertésszelet

Elkészítés

Bolognai spagetti

  1. A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk. Az olajon megsütjük a szalonnát, majd a hagymát üvegesre pirítjuk rajta. Hozzátesszük a darált húst, pirítjuk, és fűszerezzük.
  2. Hozzátesszük a paradicsomkonzervet, és pároljuk kb. 20 percig a hús puhulásáig.
  3. A spagettit kifőzzük (a csomagoláson feltüntettek szerint), összekeverjük a bolognai raguval, és megszórjuk parmezán sajttal.

Rántott sertésszelet

  1. A húst szeleteljük fel, és klopfoljuk ki.
  2. Sóval, borssal és reszelt parmezán sajttal szórjuk meg a szeleteket.
  3. A húst panírozzuk be, liszt, felvert tojás és zsemlemorzsa hármasba.
  4. Forró olajban süssük ki.
  5. Tálaljuk a bekevert forró spagettivel, ízlés szerint szórjuk meg reszelt parmezán sajttal.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 63
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 131
  • Össznézettség: 38845
  • Feltöltés dátuma: 2016. április 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bolognai sertésszelet
Friedrich Antal 76 recept

Egy magyar étel, amit nem készítenek az olaszok.

Hozzávalók

Bolognai spagetti

Rántott sertésszelet

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...