r
Nosalty Logó

Barackos túrótorta 3.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Márti
Barackos túrótorta 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A gyümölcszseléhez

Összesen 349 kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A gyümölcszseléhez

Összesen 2794 kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A gyümölcszseléhez

Összesen 203 kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    619.3 g
  • Cink
    163 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    126 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.2 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 349 kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    139.2 g

Zsír

  • Összesen
    55.4 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4954.1 g
  • Cink
    1304 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    535 mg
  • Vas
    1005 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    1396 mg
  • Nátrium
    438 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    449.5 g
  • Cukor
    401 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    695.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    298 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    441 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    701 micro
  • β-crypt
    198 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    820 micro
Összesen 2794 kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    358 g
  • Cink
    94 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    73 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    43 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 203 kcal

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

A gyümölcszseléhez

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskótát a szokásos módon elkészítjük, és hagyjuk hűlni.
  2. A túrót kikeverjük a cukrokkal, hozzáadjuk a baracklevet és az apróra vágott barackot. A zselatint a zacskón leírtak alapján elkészítjük, és ha kihűlt, a túróhoz adjuk. Hagyjuk egy kicsit dermedni, de még önthető legyen. Ha a piskóta kihűlt, visszahelyezzük a tortaformába, amiben sütöttük, és a túrókrémet ráöntjük. Hűtőben hagyjuk teljesen megdermedni.
  3. Ha a túrókrémünk már kemény, akkor a barackot leturmixoljuk, és a másik cs zselatint is elkészítjük, majd a barackhoz adjuk. Ezt a gyümölcszselét ráöntjük a túrós rétegre, és ismét hűtjük, míg teljesen megdermed.
  4. Díszítésnek legfeljebb tejszínhabot rakjunk rá.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 240
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 34981
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom, dekoratív, nem túl édes sütemény, szerintem bármilyen más gyümölccsel is készíthetjük. Díszítésnek tényleg nem kell rá semmi, magában is nagyon mutatós.

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

A gyümölcszseléhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...